Ayas'dan 7/24 hizmet sözü

30 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala, emekli polis memuru Ahmet Ayas Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarlığı'na adaylığını açıkladı.

SİYASET 25.02.2014 17:44:00 0
Ayas

ÇERKEZKÖY’DE EMEKLİ OLDUM

 

30 Mart’ta Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği seçimlerinin yanı sıra mahalle muhtarlığı seçimlerinin de yapılacağını ifade eden Ahmet Ayas, “Mahallemizi temsilen 20 yıl Muhtarlık görevini başarı ile yürüten Şükrü Dumanlar’ın görevini bırakmasının ardından bu göreve talip oldum. 25 yıllık başarılı memurluk hayatımın son 7 yılını Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Terör-Güvenlik Büro Amirliği’nde tamamladım ve burada emekli oldum” dedi.

 

16 YILDIR ÇERKEZKÖY’DE İKAMET EDİYORUM

 

1963 Vize doğumlu olan Ahmet ayas, İlk, Orta ve Lise tahsilini İstanbul’da tamamladıktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirdi. 25 yıl boyunca Emniyet Teşkilatının değişik kademelerinde Elazığ, Diyarbakır, Adıyaman, Eskişehir ve Tekirdağ’da görev yağan Ayas, “1998’de Çerkezköy’de başlayan polislik görevimden 2004 yılında emekli oldum. 16 yıldır Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde eşim, İstanbul Üniversitesi Edebiyat bölümü mezunu kızım Eda ve İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu oğlum Adnan ile birlikte ikamet ediyorum” dedi.

 

7 GÜN 24 SAAT HİZMET

 

Edindiği Devlet terbiyesi ve azalarıyla kurumlar arası koordinasyonu sağlayıp, 7 gün 24 saat hizmet edeceğine söz veren Ahmet ayas, “Şayet mahallelimin desteği ile göreve seçilirsem, azalarımın tamamı ile iyi günde ve kötü günde vatandaşın yanında olacağım” dedi. Ahmet ayas’ın Aza listesi’nde şu isimler yer alıyor: “Murat Keskin (esnaf), Seyfi Er (esnaf), Abdullah Horay (emekli), Zeki Demirkıran (esnaf), Murat Kuru (esnaf), Sabit Duman (esnaf), Mehmet Kenar (esnaf), Bilal Sayılır (işçi).”

 

Haber / Gökhan YILMAZ