'Vergi, ülkenin can madarıdır'

Keşan Vergi Dairesi Müdürü Dinçer Uzun ve Vergi Dairesi çalışanları 25. Vergi Haftası kapsamında Keşan Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

GÜNDEM 24.02.2014 18:03:00 0

ÜYELERİMİZİN BİRÇOĞU VERGİ REKORTMENİ

Bu yıl 24–28 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası kapsamında Keşan TSO’ya gelen Vergi Dairesi heyeti, Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Yönetim Kurulu tarafından karşılandı. Dinçer Uzun ziyarette, “25. Vergi Haftası nedeniyle üyelerinin birçoğunun vergi rekortmeni olan bölgemizin en önemli kurumlarından Keşan TSO’yu ziyaret ediyoruz. Vergi Haftası vesilesiyle bölge ticaretinin temsilcileri olan Keşan TSO yetkililerinin ve önemli paydaşlardan biri olan Sivil Toplum Örgütlerinin sorunlarınızı, önerilerinizi ve varsa sıkıntılarını dinlemeye geldik” dedi.

 

VERGİ BİR ÜLKENİN OLMAZSA OLMAZIDIR

Dinçer Uzun’un ardından söz alan Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu’da ziyarette yaptığı konuşmada, “Vergi bir ülkenin olmazsa olmazı, her ne kadar mükellef haklı olarak daha az ödemek istesede vergi olmadan da olmuyor, önemli olan alınan verginin geri dönüşümünün adaletli olması. Vergi ödemek her bireyin, her çalışanın ve her işyerinin göreviolduğu kadar bir ülkeninde hayat damarı olduğuna inanıyorum” dedi. Yaklaşık 1 saat süren ziyarette konuşmaların ardından bölgenin genel ekonomisi ve vergi bilinci konusunda fikirler paylaşıldı.

 

Haber / Emine LALE