Gülerçin Koleji'nden örnek proje

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Özel Gülerçin Koleji'nden bir örnek davranış daha. Okul yönetimi tarafından 2012 Aralık ayında başlatılan sosyal sorumluluk projesinin ikinci aşamasÄ?

GÜNDEM 24.02.2014 17:49:00 0
Gülerçin Koleji

BİLİNÇLENDİLER

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) için toplanan oyuncakları sahiplerine teslim etmek amacıyla önceki gün İstanbul’a giden Özel Gülerçin Koleji lise öğrencileri, ilk olarak proje kapsamında KAÇUV Aile Evi’ni ziyaret etti. Kanser konusunda oldukça bilinçlenen öğrenciler, hediyeleri sahiplerine bizzat teslim etti. Ziyarette Özel Gülerçin Koleji 10 A sınıfından Baştuğ Alperen Kardeş, Ömer Faruk Combaş, 11 A sınıfından Ayyüce Bilge Çetin, İrem Yavuz, 12 A sınıfından Mertcan Özdaş ve Rahmiye Uzun ile birlikte öğretmenler Mehmet Türkmen, Özge Öndüç ve Mehtap Kıycıoğlu yer aldı.

 

 

 

 

ÇOK HEYECANLANDIK

Ellerini yıkayarak maskelerini takan Özel Gülerçin Koleji öğrenci ve öğretmenleri, Aile evi ve kanserli çocuklar için yetkililerden bilgi aldı. Hastaneye gitmeyen birkaç çocukla tanıştıklarını söyleyen öğrenciler, “Yeni başlatılan ‘Oyun Benim İlacım’ projesinde yer edinebilmek için çok heyecanlandık. Bu proje için 18 yaş sınırının olması şimdilik başka projelerinde yer almamıza sebep oldu. Benzer şekilde neler yapılabileceğini öğrendik. Ve daha oradan ayrılmadan KAÇUV için yeni projeler üretmeye başladık. Toplanan oyuncaklarımızı oyun odasındaki masanın üzerine yerleştirerek onlara güzel bir sürpriz hazırlayarak oradan ayrıldık” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gökhan TEKER