"Saray halkının sessiz feryadı sona erecek"

Milliyetçi Hareket Partisi Saray Belediye Başkan Adayı Hakan Özgül, Marmara Haber Gazetesi'ne yaptığı ziyarette Saray halkına daha kaliteli hizmet için yola çıktığını ifade etti.

GÜNDEM 23.02.2014 21:40:00 0

DERELERİ ISLAH EDECEĞİZ

MHP Saray Belediye Meclis Üyesi Adayları Saray Et Üreticileri Birliği Başkanı Mümin Buluş, Saray Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Erdoğan Bağcı ve iş adamı Ali Uyar da ziyarette Hakan Özgül’e eşlik etti. Saray’a şimdiye kadar görmediği hizmetleri getirecekleri dile getiren Hakan Özgül, “Su, doğalgaz, Kapalı Pazar Yeri, sosyal yaşam merkezleri, yaşlı bakım evleri başta olmak üzere pek çok projemiz var. Saray’ın her iki tarafındaki dereyi de ıslah edeceğiz. Soğuksu Deresi’ni ıslah ederek çevresine spor kompleksleri ve sosyal yaşam alanları kuracağız” dedi.

 

YAPTIKLARIMIZ BUNDA SONRA YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Hakan Özgül, konuşmasının devamında MHP Saray Kadın Kolları yönetiminişn her gün planlı bir şekilde ev ev gezdiği belirterek, “Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyoruz. Hayalimizdeki Saray için vatandaşlarımızın bizi seçmesini istiyoruz. Saray halkının sessiz feryadı sona erecek. Artık yeter. Şimdi söz bizim. Hizmet etmeye söz veriyoruz. Bugüne kadar Saray’a çeşitli hizmetler yapıldı. Bu hizmetlerden daha iyilerini yapmak için yola çıktık. Bugüne kadar yaptıklarımız bunda sonra yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu.

 

ÇOK DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Yıllarca köylere hizmet götürme birliğinde görev yaptığını ifade eden MHP Saray Belediye Meclis Üyesi Adayı Mümin Buluş ise köylerin sorunlarını çok iyi bildiklerini, bu sorunları çözmek için var güçleri ile çalışacaklarını sözlerine ekledi. Sanayi sitesi için yaptığı hizmetlerin Saray için örnek niteliğinde olduğunu kaydeden Erdoğan Bağcı ise “Önceleri sanayiye çamurda giderken şimdi takım elbisemizle gidebiliyoruz. Göreve geldiğimizde bunların çok daha iyisini yapacağız” dedi. Diğer bir meclis üyesi adayı ve Çerkezköy Kuzey Kafkas Derneği Başkan Yardımcısı Ali Uyar da Saray’a hizmet için bu yola çıktıklarını dile getirdi. 

 

Haber / Gökhan YILMAZ