Merkez Lokantası Karaağaç'ta açıldı

Büyükşehir yapılanması kapsamında ilçe statüsüne yükselen Kapaklı'ya bağlanan Karaağaç Beldesi'nde Merkez Lokantası, gerçekleştirilen açılış töreni ile faaliyete geçti.

GÜNDEM 23.02.2014 21:33:00 0
Merkez Lokantası Karaağaç

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

Kamil Çiftçi’ye ait olan Merkez Lokantası’nın açılış töreni dün saat 10.00’da gerçekleştirildi. Açılış tönrenine Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üye Adayları Mustafa Çetin, Akın Yılmaz, Salih Bezgin, Çetin Özhan, Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belediye Meclis Üye Adayı Yakup Torun ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılş kurdelesini Özkan Yücel ile Ömer Karadeniz birlikte kesti.

 

 

 

 

HAYIRLI OLSUN

Merkez Lokanta açılış töreni Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Karaağaç Belediyesi Cenaze Hizmetleri Sorumlusu Galip Coşkun’un Kuran-ı Kerim ziyafeti ve dualarının ardından programın açılış konuşmasını Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel gerçekleştirdi. Açılışa katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Özkan Yücel, “Karaağaç, her geçen gün daha da gelişiyor. Yatırımcıların dikkatini çeken bir yer haline geliyor. Bu çerçevede açılışını yapmakta olduğumuz Merkez Lokanta’nın başta işletmecisi Kamil Çiftçi’te olmak üzere tüm Karaağaç’a, Kapaklı’ya ve tüm bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

 

MANDALI KATILMADI

Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı’nın Karaağaç’ta gerçekleştirilen açılış programına katılmaması ise dikkatlerden kaçmadı. Sürpriz bir kararla Demokrat Parti’den Kapaklı Belediye Başkanlığı’na aday olan Veysel Güven de gecikmeli de olsa açılışa katılarak, Merkez Lokanta’nın sahibine, çalışanlarına, Karaağaç’a ve Kapaklı’ya hayırlar getirmesini temenni etti. Açılış törenin ardından tüm katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

 

 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ