Hükümet, CHP'li belediyelerde daha fazla açılış yapıyor

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Enis İşbilen, AK Parti hükümetinin CHP'li belediyelerde daha fazla açılış yaptığını öne sürerek, 'Kendi belediyelerinde bu kadar açılı

GÜNDEM 19.02.2014 11:52:00 0
Hükümet, CHP

BİZ MİTİNG YAPSAYDIK PLATFORMUMUZU ONA GÖRE AYARLARDIK

Uzunköprü Belediye Başkanlığı binasında basın açıklaması düzenleyen Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun, Uzunköprü'de toplu açılış töreni düzenlediklerini anımsatarak, "AK Parti Uzunköprü İlçe Teşkilatı törenin düzenleneceği meydanda bulunan elektrik direklerini söktü. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gelseydi ve biz orada miting yapsaydık platformumuzu ona göre ayarlardık” dedi.

 

HİÇBİR AÇILIŞIMIZDA CHP BAYRAĞI AÇMADIK

“İnsanda bir siyasi ahlak ve toplum etiği olacak” diyen işbilen, “Açılışın yapılacağı meydanda günler öncesinden bayraklar asıldı. Ben açılışa gitmekte kararsızdım, AK Parti’nin şovuna gitmek zorunda değilim. Bunu görebilmeleri lazım" dedi. CHP Uzunköprü İlçe Başkanı İnanç Sülüş ise, "2009 yılından beri Uzunköprü’de yapılmayanları yaptık ve birçok yerde açılışlar düzenledik. Ama biz hiçbir açılışımızda Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğraflarını asmadığımız gibi CHP bayraklarını da asmadık. Bir okulun çatısını onaran hükümet onun için de açılış yapıyor" diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ