Baysan, "Ortada bir başarı varsa bu tüm Çorluluların başarısıdır"

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Omurtak Caddesi üzerinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada "Ortada bir başarı varsa bu tüm Ã

GÜNDEM 18.02.2014 18:41:00 0
Baysan,

TÜM HEMŞERİLERİME SELAM OLSUN

Açılış törenine Ünal Baysan'ın yanı sıra, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve CHP Çorlu İlçe Başkanı Adnan Kum, Süleymapaşa, Marmaraereğlisi, Hayrabolu ve Çerkezköy ilçe yönetimleri ve yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı. Seçimlerde 4'üncü kez aday olmasının sadece kendi başarısı olmadığını belirten Ünal Baysan, “Bu tüm Çorlu halkının başarısıdır. Bugün bir kişinin Çorlu gibi büyük bir yerde dördüncü defa aday olması ve muhakkak büyük bir farkla kazanacak olması sadece Ünal Baysan'ın şahsında olan bir başarı değildir. Türkiye'nin 81 ilinden gelerek Çorlu'ya yerleşen ve komşusuyla yakın dostlarıyla gerek kahvelerde, gerek sokaklarda, gerek parklarda, gerek okullarda bir arada yaşayarak sevgi ve saygı içerisinde bu Çorlu'yu büyüten tüm hemşerilerime selam olsun” dedi.

 

GÜRÜLTÜSÜZ GÜZEL BİR SEÇİM OLUR İNŞALLAH

El ele, gönül gönüle çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Baysan, "Sinoplu hemşerilerimizle birlikte mahallelerine kilit taşı döşedik. Orada bulunan 5 yaşındaki çocuk da taş taşıdı, 80 yaşındaki dedemiz de taş taşıdı. El ele gönül gönüle çalışmalarımıza devam ettik ve bu sene ki sloganımız da "El ele gönül gönüle" oldu. Çorlu büyüdüyse, Çorlu geliştiyse burada bulunan Sinoplu, Erzincanlı, Samsunlu, Ağrılı, Vanlı, Bursalı kısacası 81 İlden buraya gelen vatandaşlarımız ile büyüdü ve gelişti. Ben diğer partilerimizin başkan adaylarına da buradan başarılar diliyorum. Seçim süreci bir düğün, bir şenlik havasında geçsin, kavgasız, gürültüsüz güzel bir seçim olur inşallah" dedi. Başkan Baysan, seçim otobüslerinin trafikte çıkarmış olduğu gürültüden dolayı vatandaşlardan özür diledi. Konuşmaların ardından katılımcılar tarafından seçim bürosunun açılışı yapıldı.

 

Haber / Gökhan YILMAZ