"AK Parti ve CHP'nin seçimi olacak"

AK Partililer, dün saat 10.00'da AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis üyesi aday adayı Seyithan Caferoğlu tarafından düzenlenen kahvrıta bir araya geldi. Düzenlenen programa AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahme

SİYASET 16.02.2014 20:39:00 0

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

 

Kızılpınar Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltının ilk konuşmasının AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Selda Yeşil yaptı. 3. Dönem adaylığa gösterilen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de Çerkezköy ve Büyükşehir’i kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Yapacakları çalışmalarla birlikte Büyükşehir’i ve Çerkezköy’ü AK Parti kadrolarına teslim edeceklerini ifade eden Ertem “Çerkezköy seçimlere bir sol ve üç sağ parti eli girecek. Onun için çok dikkatli olmamız gerekiyor. Bu seçimler AK Parti’nin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimleri olacak. Diğer sağ partilere Kızılpınar’dan fazla oy çıkacağını düşünüyoruz. Diğer partilerin kazanma şansı yoktur. CHP’nin seçimi kazanmasını istemiyorsanız gelin oyları AK Parti’de buluşturalım. CHP seçimi kazandığı vakit belediyenin kapısından içeri giremeyeceksiniz” diye konuştu.

 

BU SEÇİMLER SİZİN VE TÜRKİYE’NİN SEÇİMLERİ

 

Ertem, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yel ile birlikte el ele vereceklerini belirterek “Bizler vatandaşa hizmet için varız. Kızılpınar’daki sıkıntıları tek tek not edin ve bir sene sonra hepsinin biteceğinin taahhüdünü sizleri veriyoruz. Biz Çerkezköy’de ne söz verdiysek yaptık. Bu seçimler diğer seçimlere benzemeyecek. Seçimi kim kazanır hesabı yapın. Yapacaklarımız çerçevesinde Kızılpınar için güzel projelerim var. Kızılpınar Çerkezköy’ün merkezi olacak” dedi. Kahvaltıda konuşan AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Ömer Karadeniz de yerel seçimlerin önemine dikkat çekti. Jeopolitik yapısı nedeniyle seçimlerin çok önemli olduğunu ifade eden Karadeniz “AK Parti’nin etnik, bölgesel ve mezhepsel siyasetten her zaman kaçmıştır. Bu seçimler sizin ve Türkiye’nin seçimleridir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yerini doldurabilecek bir lider yok” diye konuştu.

 

MİLLETİN HİZMETKARI OLMAYA GELDİK

 

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Yel de kahvaltıda yaptığı konuşmada, yurdun dört bir köşesinden canların ve kalplerin bugün burada buluştuğunu belirtti. Bu birlik ve beraberliğe de kimsenin engel olamayacağını söyleyen Yel “Önümüzde yerel seçimler var. Aslında bu seçimler Türkiye’nin kader seçimleridir. AK Parti’nin aldığı oya bakmamız gerekiyor. Çerkezköy’de sağ partiler üçe bölündüler. Sizlerin AK Parti dışında vereceğiniz oylar CHP’ye gidecektir. Bizler milletin hizmetkarı olmaya geldik” dedi.

 

“HEPİNİZİN DESTEKLERİ LAZIM”

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur da Türkiye’de AK Parti’nin 11 yıldır yaptıklarının ortada olduğunu ifade ederek “AK Parti’nin Tekirdağ’a yaptığı en büyük hizmet Büyükşehir’dir. Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile birlikte payı da üç kat artacaktır. AK Parti Kızılpınar’a çok önemli hizmetler kazandıracak. Ağustos ayında Cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak. Halk Cumhurbaşkanını kendi seçecektir. Türkiye ciddi ve sıkıntılı günler geçiriyor. Bu iktidarı zayıflatmak ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı itibarsızlaştırmak için operasyon yapıldı. AK Parti ile birlikte 11 ilçemizi kazanmak için sizlerin desteği lazım. Hepinizin de desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ