"Her şey Kapaklı'nın refahı için"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2014'ün ilk ayı içinde yaptığı faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

SİYASET 16.02.2014 12:46:00 0

ENGELLİ GEÇİŞİNE UYGUN KALDIRIMLAR GEÇİCİ KABULE HAZIR HALE GETİRİLDİ

 

Tekirdağ’ın çiçeği burnunda ilçesi Kapaklı’da engelli geçişine uygun kaldırım çalışmaları ihalesi kapsamında yapılan çalışmaların Ocak ayı içinde tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Engelli geçişine uygun kaldırımlarımız geçici kabule hazır hale getirildi. Beton ve Asfalt yol yapım çalışmaları kapsamında da yapımı devam eden yol kaldırım bordürleri döşeme işi Ocak ayında devam ettirildi. Yakamoz Sokak ve Vatan Caddesi’nde kaldırım bordürü döşeme işi tam”mlandı" dedi.

 

YOLLARIN YAMA VE TAMİRAT İŞLERİ YAPILDI

 

2013 yılı kutu menfez ihalesi kapsamında Ocak ayı içerisinde derelerin yol geçişlerinin (köprüler) tamamlandığını sözlerine ekleyen Başkan İrfan Mandalı, “Ocak ayı içinde dolgu malzemeleri serme sıkıştırma işleri yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ilçemiz içerisinde bozulan beton ve asfalt yolların yama ve tamirat işlerini de gerçekleştirdi. Gaziosmanpaşa Caddesi’nde engelli geçişine uygun kaldırım çalışmaları sırasında Güneş Sitelerinin bozulan çevre duvarlarının yapımı da Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından tamamlandı” diye konuştu.

 

13 ADET DİLEKÇE MÜRACAATI OLDU

 

Pınar Bulvarı üzerinde bulunan Recep Güven Parkı’nın sökümü ve çıkan molozların nakil işinin de Ocak ayı içinde başlaığını ifade eden Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kanalizasyon şebeke hatlarının olmadığı Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi ve buna bağlı sokaklarda kanalizasyon hattı döşeme işi yapıldı. Ocak ayında kanalizasyon bağlantısı için 13 adet dilekçe müracaatı oldu. Bir aylık süre zarfında ayrıca 6 adet de kanal bağlantısı gerçekleştirildi” dedi.

 

YIKIM İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Fen İşleri Müdürlüğü’ne fosseptik çekimi için telefon ile 32 kişinin müracaat ettiğini ve bunların tamamının çekildiğini kaydeden İrfan Mandalı, “Pınarça ve Yanıkağıl Köyü’nden müracaatta bulunan vatandaşlarımızın da fosseptik kuyuları çekildi. Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi’nde bulunan ve şikâyete konu olan sundurmanın yıkım işlemi de gerçekleştirildi. Atatürk Mahallesi Kömürcü Sokak’ta şikâyete konu olan indirmenin yıkım işlemi de Ocak ayı içinde yapıldı” açıklamalarında bulundu. Kapaklı halkı için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade eden Başkan Mandalı, “Herşey Kapaklılıların refahı içindir” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ