Kapalı Otopark hizmete açıldı

Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi'ndeki park sorununun çözüme kavuşturulması amacıyla Yarımoğlu Sokak ile Rüya Sokak arasında yapılan Kapalı Otopark, 8 personeli ile Çerkezköylülere ücretsiz b

GÜNDEM 11.02.2014 15:10:00 0
Kapalı Otopark hizmete açıldı

KURBAN BAYRAMI’NDA HİZMETE GİRECEKTİ

 

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce 1 milyon 117 bin TL sözleşme bedel ile müteahhit firma BMA İnşaat’a yaptırılan yeraltı otoparkı ile Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi’ndeki park sorununun çözüme kavuşturulması amaçlanıyor. İlk etapta geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda hizmete açılması planlanan fakat yaşanan olumsuzluklar nedeniyle hizmete açılamayan Çerkezköy Belediyesi Kapalı Otoparkı sonunda hizmete açıldı.

 

BAŞKAN SÖZÜNÜ TUTTU

 

Geçtiğimiz günlerde kendisini ziyarete gelen CHP heyetine Kapalı Otopark hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Kapalı otoparkımıza giriş çıkış yapılabiliyor. Personel eksikliği nedeniyle hizmet verilemiyordu. Fakat bu sorunu da çözdük” diyerek Kapalı Otopark’ın 7 Şubat Cuma günü hizmete açılacağı konusunda verdiği sözü tuttu.

 

GÖREVLİLER PARK DÜZENİ VE GÜVENLİĞİ SAĞLAYACAK

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Gerekli personel görevlendirmesini yaptık. Kapalı Otoparkımızda 8 personel ile 24 saat esasına göre 3 vardiyeli hizmet verilmeye başlandı. Görevliler, Kapalıotopark’ta park düzeni ve güvenliği sağlayacak. Otomobil ve minibüs türü tüm araçlar Kapalı Otopark hizmetinden ücretsiz faydalanabilecek. Ayrıca LPG’li araçların Kapalı Otopark’a giremeyeceğini öngören maddeyi de iptal ettik” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ