Aday adaylarının mülakata alındı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı 30 Mart yerel yönetim seçimlerinde meclis üyeliği adaylığı için başvuruda bulunan 11'i kadın 40 kişi ile yaptığı toplantıda genel durum

SİYASET 10.02.2014 17:29:00 0
Aday adaylarının mülakata alındı

BAŞARAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR ŞEY YOK

 

Meclis üyesi aday adayları toplantıda Çerkezköy’de yapılacak seçimlerde partinin durumu ile ilgili gözlemlerini dile getirdi. Yapılan değerlendirmelerde Çerkezköy kamuoyunun CHP’ye olan ilgisinin oldukça yoğun olduğu belirtilerek herkesin üzerine düşen çalışmaları yapması konusunda görüş birliğine varıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Saim Özkan, “Birlik ve beraberliğimiz bozulmadığı sürece başaramayacağımız hiç bir şey yok. 30 Mart seçimlerinde Çerkezköylü hemşehrilerimizi özlemini duyduğu sosyal demokrat belediyeciliğe kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

İLGİDEN OLDUKÇA MEMNUNUZ

 

Seçim çalışmalarına 2 Eylül 2013’te başladıklarını söyleyen CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay ise “Çerkezköylülerin CHP’ye gösterdikleri ilgiden oldukça memnunuz. 30 Mart’ta altı oklu CHP bayrağını Çerkezköy Belediyesi’ne dikeceğiz” dedi. Toplantıda İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de söz alarak birlik ve beraberlik mesajları verdi ve seçim gününe kadar çok çalışmak gerektiğinin altını çizdi. CHP’nin tüm Çerkezköylüleri kucaklayacak bir meclis listesi oluşturmak için kolları sıvadıklarını belirten Başkan Saim Özkan, bu amaçla haftasonu İlçe Yönetimi’nce oluşturulan komisyonlar tarafından tüm Belediye Meclis üyesi aday adaylarının mülakata alındığını söyledi.

 

KOORDİNELİ BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

 

Özkan, yapılacak kapsamlı ve titiz bir çalışmanın ardından tüm Çerkezköylülerin memnun kalacağı bir listenin oluşturulacağını belirtti. CHP’de meclis üyeliklerinin belirlenmesinde Başkan Adayı, İlçe Yönetimi’nin ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nın da görüşlerinin dikkate alınacağını söyleyen Özkan, “Koordineli bir çalışma yapacağız. Bu nedenle yapılacak olan mülakatın önemi daha da artıyor” dedi. Mülakatta aday adaylarına CHP’nin yetkili organlarınca düzenlenen sorular yöneltilerek, beklentileri, önerileri, projeleri ile ilgili konularda bilgi ve birikimlerini aktarmaları istendi. Komisyon üyeleri mülakatların çok başarılı geçtiğini, aday adaylarının istek ve coşkularından memnun olduklarını kaydetti.

 

Haber / Gökhan YILMAZ