Yiğit, "Sonuna kadar AK Partiliyim"

Yıllarca AK Parti Kızılpınar Belde Başkanlığı görevini yürüten Kamil Yiğit, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı. Yiğit, ne olursa olsun AK Parti'n

SİYASET 7.02.2014 19:33:00 0
Yiğit,

ADAYLIK VERİLİRSE BANA BİRAZ DAHA GAZ VERMİŞ OLURLAR

 

AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı olarak görev yaptığı 8 yıllık süre zarfında partiye leke düşürecek hiçbir çalışmanın içnde olmadığını ifade eden Kamil Yiğit, “Ben bir dava adamıyım. Bana adaylık verilse de verilmese de sonuna kadar AK Partiliyim. Adaylık verilirse bana biraz daha gaz vermiş olurlar. Kızılpınar’da girmediğim ev, sıkmadığım el kalmayacak. Biz büyük bir aileyiz. Hepimiz biriz. Dünyanın en şerefli bayrağı altında yaşıyoruz. Vatanımıza, bayrağımıza ve milletimize sahip çıkmalıyız” dedi.  Konuşmasında Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i çok başarılı bulduğunu söyleyen Yiğit, “Kendisinin Kızılpınar’a güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. O ne derse ben altına imzamı atarım. Bu seçim çok önemlidir. Muhalefet çırpınıyor. AK Parti’yi nasıl alaşağı ederiz derdindeler. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasını, milletvekili seçimlerinde de AK Parti’nin tek başına iktidar olmasını engellemek istiyorlar” diye konuştu.

 

KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZ DE AÇIK

 

Kamil Yiğit’in ardından söz alan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ise AK Parti döneminde yapılan çalışmalardan bahsetti. Çerkezköy Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte tam donanımlı olarak sahaya çıkacaklarını kaydeden Ertem, “Belediyeciliği bizden daha iyi bilen yok. İnanmayan gelsin Çerkezköy’e baksın. Çerkezköy’de belediye hizmeti olarak ne gerekiyorsa yaptık. 30 Mart’tan sonra 1 sene içinde çektiğiniz sıkıntıları çözeceğiz. Ayaklarınızın çamurda gezmesine benim gönlüm razı değil. Kızılpınar’da neye ihtiyacınız varsa hepsi için kapımız ve gönlümüz açık. Sizden gelecek tüm talepleri karşılamaya hazırız” dedi. Çerkezköy’de başkan olarak göreve başladığında sosyal belediyeciliği başlattıklarını dile getiren Belediye Başkanı Ali Ertem, “Fakir fukaraya el uzattık. Her hafta 40-50 vatandaşımıza el uzatıyoruz. Kızılpınar’da da bunları yağacağız” dedi. Ertem, doğu kökenli insanları sevmediği şeklindeki iddia ve eleştirilere ise sert bir dille cevap verdi.

 

VATANDAŞLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİ

 

Çocukluğunun Doğu’da geçtiğine dikkat çeken Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, “Ben insanları insan olduğu için severim. Kürt olduğu için ya da Türk olduğu için değil. Kimsenin bir başkasını etnik yapısından dolayı küçümsemeye hakkı yoktur ” ifadelerini kullandı. Başkan Ali Ertem, toplantının sonunda Kızılpınarlı vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Bir vatandaşın Kızılpınar’da girişte üstgeçit ve sağlık ocağı ihtiyacının olduğunu dile getirmesi üzerine konuşan Ali Ertem “İnşallah seçimlerden sonra en kısa zaman köprü ve sağlık ocağı için çalışmalara başlayacapız. Söz veriyorum” açıklamalarında bulundu.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ