"İkna güvenle, güven de bilgiyle olur"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmak için çalışmalarına hız veren AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi, bu kapsamda partililere yönelik "Tekirdağ İli Teşkilat İçi Motivasyon ve Siyasal ?

SİYASET 7.02.2014 19:05:00 0

AMACIMIZ PARTİLİLERİN MOTİVASYONUNU SAĞLAMAK

 

Eğitim programı önceki akşam saat 17.00’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirildi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Selda Yeşil, eğitimin amacının yerel seçimler öncesinde motivasyonu sağlamak olduğunu söyledi. Eğitim programında ‘siyasal iletişim’, ‘siyasette iletişimin önemi’, ‘siyasette iletişim nasıl olmalı’, ‘lider iletişimi nasıl olmalı’, ‘siyasal kampanya nasıl yapılmalı’ ve ‘Türkiye’den ve dünyadan siyasal kampanya örnekleri’ konularında katılımcıları bilgilendiren İletişim Uzmanı Barbaros Arif Özcan, “İnsanları ikna edebilmek çok önemli. İkna güvenle, güven de bilgiyle olur. Türkiye’de AK Parti olmasa siyaset de olamaz” dedi.

 

AK PARTİ’NİN KURULUŞUNU ANLATTI

 

Konuşmasının devamında AK Parti’nin kuruluşu hakkında da katılımcıları bilgilendiren Özcan, partililerin, seçim sürecinde adayın arkasında tek vücut olarak durması gerektiğinin altını çizdi. Eğitim programına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Selda Yeşil, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca ve Ercan Çorbacı, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Ak, Hasan İşcan, Mikail Ünlü ve Behçet Güven, Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Yavuz Kütük ve partililer katıldı.

 

Haber / Gökhan YILMAZ