Boşanma davası açtığı eşini bıçakladı

Edirne'de diş hekimi Muzaffer C., boşanma davası açtığı 13 yıllık eşi Fatma C. ile sevgilisi olduğunu öne sürdüğü Ümit G.'yi, bıçakla yaraladı.

GÜNDEM 6.02.2014 19:34:00 0
Boşanma davası açtığı eşini bıçakladı

BANA SÖYLEDİĞİ HER ŞEY YALANMIŞ

 

Edirne 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ilk duruşmasına tutuksuz sanık Muzaffer C., eşi Fatma C., Ümit G. ve avukatları katıldı. Sanık Muzaffer C., komşusunun haber vermesi üzerine eve gittiğini, tuvalette kapının arkasında diz çökmüş hiç tanımadığı birini gördüğünü belirterek, "Bana 'Paket getirdim' dedi. Bu sırada göğsüme hızla bir yumruk vurdu. Kendimi ikinci darbeden korumak için cebimden çıkardığım çakıyı sağa, sola salladım. Araya eşim girdi, kargaşada adam kaçtı. Daha sonra mutfağa gittiğimde eşim yerde yatıyordu. O an eşimi bıçakla yaraladığımı anladım. Eşimin tedavisi için ambulansı sonra da polisi aradım. Eşim ve sevgilisi beni öldürmeye çalıştı. Eşimle aramızda son 6 ayda, geçimsizlik vardı. Yine de eşimle ilişkimiz vardı. Daha sonra bana karşı soğudu. Yatak odasını ayırdı. Telefon ve internette sosyal paylaşım hesaplarında tüm aile fertlerini silmişti. Telefon konuşmalarından şüpheleniyordum. Okulda sınıf annesi olduğu için, 'Öğrenci velileri ile konuşuyorum', 'Üzerime gelme kendimi camdan atarım' diyordu. Hepsi yalanmış" dedi.

 

EŞİMDEN ŞİKÂYETÇİYİM

 

Eşi tarafından bıçakla yaralanan Fatma C. ise ifadesinde, eşinin evde gördüğü Ümit G. ile arkadaş olduklarını söyledi. Eşiyle süren boşanma davası nedeniyle ayrı eve çıkmak için Ümit G.'den borç para istediğini ve olay günü Ümit G.’nin parayı getirdiğini söyleyen Fatma C., "Ümit G.'den eşimden ayrılıp, ayrı bir ev tutmak için bana para yardımında bulunmasını istedim. Ümit parayı bulduğuna dair cep telefonuma mesaj attı. Kendisini arayarak eve gelmesini söyledim. Geldi kapıdan parayı verdi. Ardından tuvaleti kullanmak istediğini söyledi. Tuvalete girdiği sırada eşim geldi. Ümit ile bana bıçak salladı. Hakaret ettikten sonra salonda kovalamaya başladı. Bu sırada bacağımdan da bıçak darbesi aldım. Eşimden şikâyetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

 

DAVA, TANIKLARIN DİNLENMESİ İÇİN ERTELENDİ

 

Diş hekimi Muzaffer C.'nin bıçakla kolundan yaraladığı Ümit G. de ifadesinde, 'Arkadaşım' diye nitelendirdiği Fatma C.'yi 17 yıldan bu yana tanıdığını, son 2 yıldır ayak üstü selamlaşıp, konuştuklarını söyledi. Ümit G., "2 ay önce eşinden şiddet gördüğünü, evden çıkmak istediğini anlatarak benden para istedi. 3 bin 500 TL'yi bir poşete koyarak Fatma'nın evine gittim. Parayı verdikten sonra, kapının önünde sohbet ederken tuvaleti kullanmak için kendisinden izin istedim. Tuvalete girdiğimde kapı çaldı eve eşi Muzaffer geldi. Tuvalete yanıma gelerek bana soru sormadan saldırdı ve kolumdan iki kez bıçakladı. Kendimi korumaya çalıştım. Bana 'Sen kimsin? Evimde ne arıyorsun?' diye sordu. Kendisine 'Paket getirdim' dedikten sonra kaçtım" dedi. Dava, tanıkların dinlenmesi için ertelendi. Muzaffer C.'nin 'kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'yaralama' suçlarından 11 yıldan 20 yıla kadar, Ümit G.'nin de 'yaralama' suçundan 5 yıl hapsi istendi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ