"Elimizi taşın altına, yüreğimizi avcunuza bıraktık"

30 Mart Yerel seçimleri yaklaştıkça, mahalle muhtarlıkları için adaylığını açıklayan kişi sayısı da artıyor. Bunlardan biri de Çerkekzöy Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarlığı için ada

SİYASET 6.02.2014 18:25:00 0

MAHALLE HALKINA HİZMET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM

 

Doğduğu günden beri Çerkezköy’de ikamet ettiğini ifade eden Mustafa Kapan, yıllardır taşımacılık sektöründe faaliyet gösterdiğini söyledi. Yarışa değil hizmete aday olduğunun altını çizen Mustafa Kapan, “Elimizi taşın altına, yüreğimizi avcunuza bıraktık” dedi. Muhtarlık seçimleri çerçevesinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini belirten Mustafa Kapan, “Ben Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde dünyaya geldim. Mahalle halkına hizmet etmek için yola çıktım” dedi. Mustafa Kapan, muhtar seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında da bilgi vermeyi ihmal etmedi.

 

DERNEK KURACAĞIZ

 

Göreve seçilmesi halinde Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarlığı bünyesinde mavi masa oluşturacağını söyleyen Kapan, “Yardıma muhtaç vatandaşları daha sağlıklı bir şekilde tespit edebileceğiz. Hayırsever işadamları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yapacağız. Bir elin verdiğini diğer el duymadan yardımları adreslere teslim edeceğiz. Mahallemiz bünyesinde bulunan tüm okulların ve yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyaçları, okul müdürlükleri ile yapılacak düzenli toplantılarla belirlenecek ve ivedilikle çözülecek. Bunların yanında bir de dernek projemiz var. Derneğimizde, araştırma yapacak öğrenciler için, internet hattı olan bilgisayarlar, kütüphane, sosyal alanlar ile gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak, rehberlik öğretmenleri ile işbirliği yapılarak yeteneklerine göre yönlendirilmeleri sağlanacak” açıklamalarında bulundu.

 

SOKAK TOPLANTILARI YAPILACAK

 

Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Kapan’ın göreve seçilmesi halinde yağmayı planladığı bir diğer proje ise “GOPKART” projesi. Şehit aileleri, gaziler ve yakınları, yaşlılar ile engellilerin belediyenin toplu taşıma araçlarından ücretsiz, özel sektöre bağlı araçlardan da indirimli, yararlanabilmesini sağlamak istediklerini söyleyen Kapan,  “Her hafta farklı bir sokakta vatandaşlarla toplantı yapacağız. Toplantıda o sokak ya da caddenin sorunlarını yerinde göreceğiz. Çözümü için çalışacağız. Muhtarlığım süresince kesinlikle muhtarlık maaşı almayacağım. Muhtarlık hesabı adı altında açılacak fon hesabına devredilecek. Buradan da yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine yardım yapılacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gökhan YILMAZ