Temel de Kızılpınar Muhtarlığı'na talip oldu

Tekirdağ'ı Büyükşehir statüsüne kavuşturan Büyükşehir yasası ile birlikte Çerkezköy'e bağlanarak mahalle olan Kızılpınar'da Sadi Temel muhtarlığa adaylığını aÃ?

SİYASET 4.02.2014 16:58:00 0
Temel de Kızılpınar Muhtarlığı

“10 YILDIR KIZILPINAR’DA İKAMET EDİYORUM”

 

Sadi Temel, 10 yıldır Kızılpınar’da yaşadığını ve beldede tekstil ve emlak işi yaptığını ifade ederek Kızılpınar’ın sorunlarını ve sıkıntılarını çok iyi bildiğini belirtti. 1965 yılı doğumlu olduğunu kaydeden Temel, “Malazgirt Uyanık Köyü doğumluyum. Evli ve sekiz çocuk babasıyım. 1983 tarihinde İstanbul’a göç ettim. 21 yıl boyunca iş hayatımı Çerkezköy’de sürdürdüm. 2004 yılından itibaren Çerkezköy Kızılpınar’da ikamet etmekteyim” diye konuştu.

 

“DESTEK BEKLİYORUM”

 

Kızılpınar’ın tüm sorunlarının çözülmesi için ekibi ile birlikte halkın yanında olacağını kaydeden Temel, “Mahallemizin eksikliklerini ve sorunlarını çok iyi bilmekteyiz. Bu sorunların çözümünde herkesin katkı sağlaması için katılımcı bir yönetim anlayışıyla mahalleli ve muhtarlığı kucaklaştırmak istiyoruz. Sorunların giderilmesi için yedi gün 24 saat sizlerle beraberliğimizi sürdüreceğimize söz veriyorum. Tüm Kızılpınar halkına saygılarımı sunuyor, desteklerini bekliyorum. Ayrıca tüm aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ