Yücel, köy halkının sıkıntılarını dinledi

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr.Özkan Yücel 30 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

SİYASET 3.02.2014 17:44:00 0
Yücel, köy halkının sıkıntılarını dinledi

ŞEHİT ÖĞRETMENİN CENAZESİNE KATILDI

 

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde büyük bir ilgiyle karşılanan Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, önceki gün de Tokat'ta vatani görevini yaparken şehit olan Emrah Erdem'in Vize'deki cenaze merasimine katıldı. Cenaze merasiminde şehit öğretmenin yakınlarına baş sağlığı dileyen Özkan Yücel daha sonra Yanıkağıl Köyü’nü ziyaret etti. Özkan Yücel burada Köy Muhtarı Yücel Başaran, MHP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları Yasemin Altın Erseçkin, Yalçın Hal, MFP Kapaklı İlçe Teşkilatı, MHP Kadın Kolları Teşkilatı ve Seçim Komisyonu üyeleriyle bir araya geldi.

 

PROJELERİNİ ANLATTI

 

Köy Muhtarı Yücel Başaran ile bir süre görüşen ve köyün sıkıntıları hakkında bilgi alan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, daha sonra Yanıkağıl'daki kahvehaneleri ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Özkan Yücel ve beraberindeki MHP heyeti, köylünün sorunlarını dinledi ve başkanlığa seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi planladığı projelerinden bahsetti. MHP’li Özkan Yücel, daha sonra Yanıkağıl esnafını ve köy halkını evlerinde ziyaret etti.

 

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI

 

Yanıkağıl ziyaretinin ardından MHP Kapaklı İlçe yönetiminde bulunan Necdet Ülkücü'nün oğlunun nişan törenine katılan Özkan Yücel, nişan törenin ardından Kapaklı Yuvam Konutları civarındaki kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Yücel'in ziyaretler kapsamındaki son durağı ise İsmetpaşa Mahallesi Organize Seçim İletişim Merkezi oldu. Burada durum değerlendirmesi yapan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, yarınki programları gerçekleştirmek üzere yorucu günü noktalayarak seçim bürosundan ayrıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ