"Evlilik Öncesi ve Boşanma" anlatıldı

Çorlu Kent Konseyi'nin "Eğitim Günleri Projesi" kapsamında düzenlenen "Evlilik Öncesi ve Boşanma" konulu eğitim semineri önceki gün 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

GÜNDEM 3.02.2014 17:44:00 0

KATILIMCILARIN BİLİNÇLENMESİNİ SAĞLADI

 

12’ncisi düzenlenen eğitim seminerinde evlilik öncesi ve boşanma sürecinde yeni Medeni Kanun’da yer alan kanuni haklar anlatıldı. Avukat Niyazi Ayhan Yavuz tarafından yapılan sunum katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ile dinlendi. Avukat Yavuz, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırarak, özellikle boşanma sürecindeki kadın ve erkeğin yasal hakları konusunda tüm katılımcıların bilinçlenmesini sağladı. Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, “Eğitim seminerimize katılan 81 katılımcımıza, sunumu yapan değerli hocamıza, konsey çalışmalarımıza daima destek sağlayan Çorlu Belediye Başkanımız Ünal Baysan'a, bizlere destek veren Çorlu yerel basın mensubu arkadaşlarımıza ve bu eğitim seminerlerini gerçekleştirebilmemiz için canla başla gönüllü olarak çalışma yapan Eğitim, Kültür, Sanat ve Spor Komitesi Başkanı Mehtap Petek, Komite Üyeleri Cansu Balkan, Meral İşcan Dönmezer, Kemal Sönmez ve Ramis Çınar'a, akordiyon çalarak müzik dinletisi yapan Salih Karagöz'e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

13’ÜNCÜSÜ 15 ŞUBAT’TA YAPILACAK

 

Eğitim günlerinin 13’üncüsünü 15 Şubat Cumartesi günü aynı saat ve yerde gerçekleştireceklerini ifade eden Çorlu Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, “Bu seferki seminerimizin konusu ise ‘Aile İçi İletişim’ olacak. ‘Aile İçi İletişim’ konulu seminerimize tüm halkımızı şimdiden davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Seminer bitiminde eğitimci Avukat Niyazi Ayhan Yavuz’a teşekkür plaketi takdim edildi. Seminerde tüm katılımcılara da katılıum belgesi verildi.

 

Haber / Gökhan YILMAZ