"Muhtarlar, polis ile vatandaş arasında köprüdür"

Çerkezköy sınırları içinde görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya gelen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel, ilçede huzur ve güvenliğin en üst düzeyde sağlanabilmesi için muht

GÜNDEM 28.01.2014 14:05:00 0

HUZUR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Önceki gün Çerkezköy Polisevi’nde gerçekleştirilen Huzur Toplantısı’nda Çerkezköy İlçe Emineyt Müdürü Adem Tuncel, İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Amiri Ekrem Çiçek, Gazi Polis Merkezi Amiri Mehmet Bedir, Devriye Ekipleri Amiri Komiser Aykut Civan, Muhabere Büro Amiri Komiser Barış Gökçeasrslan, Asayiş Büro Amiri Komiser Bülent Dinç, Güvenlik Büro Amiri Komiser Faruk Pala, Toplum Destekli Polislik Amiri Yasir Sezer, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar ile ilçede görev yapan muhtarlar hazır bulundu.

 

MUHTARLARIN YERİ VE ÖNEMİ BÜYÜK

 

Huzur Toplantısı’nın açılış konuşmasını Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel yaptı. Konuşmasına, vatandaşların güvenliği için Çerkezköy’de birçok çalışma yürütüldüğünü belirterek başlayan Adem Tuncel, “Çerkezköy’de yaşayan vatandaşlarımızın güvenliği için bütün birimlerimizle organize bir şekilde çalışıyoruz” dedi. Muhtarların, polis ile vatandaş arasındaki en büyük köprü olduğunun altını çizen Adem Tuncel, “Muhtarlarımız bizimle ne kadar çok irtibata geçerse o kadar iyi bir iletişimi halkla yakalamış oluruz. Polisin halka ulaşması için muhtarların yeri ve önemi büyüktür” ifadelerini kullandı.

 

MAHALLE SORUNLARI KONUŞULDU

 

Çerkezköy Polisevi’nde gerçekleştirilen Huzur Toplantısı yaklaşık bir saat sürdü. Toplantıda mahallelerde yaşanan olaylar, şüpheli görülen kişileri polise bildirmeleri ve mahalle sorunları konuşuldu. Yaklaşan yerel seçimlerde yapılacak çalışmaların da konuşulduğu toplantıda toplum destekli polislerin yapacağı işlemler, asayiş durumları, ilçede yaşanan trafik sıkıntıları dile getirildi. Çerkezköy halkının güvenliği ve huzuru konusunda kendilerinin de emniyet yetkilerine her zaman yardımcı olduklarını söyleyen Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar, “Böylesine anlamlı bir toplantıyı düzenlediği için Emniyet Müdürümüz Adem Tuncel’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ