Akın, "Her zaman gazetecilerimizin yanındayız"

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Kapaklı, Saray ve Çerkezköy'de görev yapan gazetecilerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü çerçevesinde dün saat 09.00'da Glory Area Kafe'de

GÜNDEM 10.01.2014 17:14:00 0
Akın,

EMEKÇİLERİN HAKKI YENMEZ

Gezeteciler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın, Meclis Başkanı Taha Ülker, yönetim kurulu üyeleri Sinan Sifil, Mesut Görgün, Metin Taşdelen ve Mustafa Seçkin, ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel ve ÇTSO Basın-Halkla İlişkiler Sorumlusu Özlem Kıldize tarafından karşılandı. Kahvaltıda konuşan ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, odanın davetine katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ederek, herkesin 10 Ocak Gazetecilerin Günü’nü kutladı. Taha Ülker, “Emekçilerin hakkı yenmez. Sizlerin gününü kutluyorum ve sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.  

HER KONUDA YARDIMCI OLMAYA HAZIRIZ

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın yurt dışında olması nedeniyle Oda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na vekalet eden İsmail Akın da gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Gazetecilerin 365 gün 24 saat esasına göre çalıştığına dikkat çeken İsmail Akın, “Bin bir zorluğa rağmen görevinizi başarıyla yerine getiriyorsunuz. Ülkemize ve bölgemize yaptığınız katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu Başkanımız Süleyman Kozuva’nın da sizlere çok selamı var. Her zaman gazetecilerimizin yanınızdayız. Yapabileceğimiz her konuda yardımcı olmaya hazırız” diye konuştu. Kahvaltının ardından pasta kesilirken, yönetim kurulu üyeleri tarafından gazetecilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ