Kapaklı'da işdünyasına da bayan eli değecek

Nurten Pandir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ltd. Şti. dün saat 12.00'da gerçekleşltirilen açılış töreni ile Kapaklı'da hizmet vermeye başladı.

GÜNDEM 8.01.2014 13:55:00 0
Kapaklı

İHTİYACI FARK ETTİM

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilçelerinin başında gelen Kapaklı’da nüfus arttıkça ilçedeki işletme sayısı da artıyor. İşletme sayılarının her geçen gün daha da artması ise ilçedeki Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ihtiyacını doğuruyor. Bu çerçevede ilçenin bu ihtiyacını fark ettiğini belirten SMMM Nurten Pandir, önceki gün saat 12.00’da Kapaklı Pınar Bulvarı Halk Bankası üzerinden gerçekleştirilen açılış töreni ile Nurten Pandir SMMM şirketi olarak hizmet vermeye başladı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi Karaçoban İş Merkezi üzerinde gerçekleştirilen açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Saray Kadın Kolları Başkanı Seher Yeşil, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Ömer Memiş, GAZDAŞ Çerkezköy Şube Müdürü Tanju Koçak, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları ile çok sayıda davetli katıldı.   

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

Açılış kurdelesini Kayamakam Aslı aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Nurten Pandir birlikte kestiler. SMMM şirketini açmadaki en büyük destekçilerinden birinin Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu olduğunu ifade eden Nurten Pandir, “Kaymakamım yaptığı konuşmayla beni cesaretlendirdi. Desteklerini esirgemedi. Ondan aldığım cesaretle bu işe girmeye ve bu açılış törenini yapmaya karar verdim. Desteklerinden dolayı kendisine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

KADINLARIMIZIN İŞ HAYATINDA DAHA ETKİN OLMALARI GEREKİYOR

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, açılışın hayırlı olmasını temenni ederek, “Kadınlarımızın iş hayatında daha etkin olmaları gerekiyor. Bu çerçevede Nurten Pandir’i cesaretinden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını temenni ediyorum” dedi. İşletmenin hayırlı olmasını temenni eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise “Kaymakamımız Aslı Aynaoğlu Kuzulu ile birlikte ilçemize bayan eli değdi ve Kapaklımıza güzellikler gelmeye başladı. İnşallah siyaset ve iş dünyasında da bayanlarımızın sayısı artar ve çiçeği burnunda ilçemiz Kapaklı’yı hep birlikte daha güzel günlere taşırız” diye konuştu.

Haber / Ahmet KARDEŞ