“Ordulular, her zaman ülkelerine katkı sağlamaya çalışır”

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı, 30 Mart Yerel Seçimleri çerçevesinde gerçekleştirdiği ziyaretleri tüm hızıyla sürdürüyor. MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın son dur

SİYASET 5.01.2014 12:36:00 0
“Ordulular, her zaman ülkelerine katkı sağlamaya çalışır”
 BAŞARILAR DİLEDİ
 
Kısa süre önce yönetim değişikliğine giden Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı Temel Büyükkeskin ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini ifade eden MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri varol, Temel Büyükkeskin ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Temel Büyükkeskin, MHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 
ORDULULARI ÇOK İYİ TANIRIM
 
Kendisinin de bir Ordulu olduğunu ifade eden MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, “Memleketine hasretini gurbet türküleri söyleyerek ifade etmeye çalışan Ordulu bir anne ile Melet Irmağı kıyısı hikâyeleri bitmek bilmeyen Ordulu bir babanın oğluyum. Tüm akrabaları Ordu’da yaşayan, ama başka bir yerde doğmuş olan bir kardeşiniz ve hemşeriniz olarak aranızdayım. Ordu’yu ve Orduluları çok iyi tanıyan bilen biri olarak, ne zaman bir Ordu türküsü duysam Boztepe’den yeşilin ve mavinin nasıl bir birine kaynaştığını seyreder, Ordu üzerinde seyehat ederim” dedi.
 
ORDULULARIN ÇOÐU GURBETTEDİR
 
Orduluların, memleketin yapısı ve coğrafi şekilleri itibariyle hayatla adeta boğuşarak var olmaya çalıştığını belirten Hayri Varol, “Bu nedenle genelde gurbettedirler. Fakat her şartta vatanlarına, ülkelerine katkı sağlamaya çalışırlar. Ekmeklerini, rızklarını helal yollarla kazanmanın derdinde olurlar” dedi. Orduluların arasında bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Varol, misafirperverlikleri nedeniyle dernek yönetimine ve üyelerine teşekkür etti.
 
KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM
 
Hayri Varol’un ardından konuşan Karaağaç Belediye Başkanı vE Kapaklı Belediye Başkan Adayı Özkan Yücel de, kendisini tanıtarak Karaağaç’ta yaptığı hizmetlerden bahsetti. Kendisine yetki verilmesi halinde Kapaklı’ya birçok yenilik getireceğini ifade eden Özkan Yücel, kendisinin de Tokatlı olduğunu belirterek, “Tokat kültürü ile Ordu kültürü birbirine çok benzer. Bu nedenle kendimi şu anda evimde gibi hissediyorum” dedi. Ziyaret sohbet havasında devam etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ