Ertem, “Allah eczanelere muhtaç bırakmasın”

Yıldırım Eczanesi, Çerkezköy’de Bağlık Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in de katılımıyla gerçekleştirilen tören ile açıldı.

GÜNDEM 3.01.2014 19:06:00 0
Ertem, “Allah eczanelere muhtaç bırakmasın”
 KURDELEYİ ERTEM KESTİ
 
Yıldırım Eczanesi’nin açılış töreninde kurdeleyi kesen Başkan Ali Ertem, eczanenin sahibine ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti. Hiç kimsenin eczanelere muhtaç kalmamasını temenni eden Başkan Ali Ertem, “Hastalıklar hayatımızın gerçeğidir. İhtiyaçların karşılanması için bu tür işletmelere ihtiyaç var. İnşallah yeni eczanemiz Bağlık Mahallesi’ndeki halkımıza güzel hizmetler verecek” diye konuştu.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Eczane sahibi Elif Yıldırım, Ankara Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olduğunu belirterek, Bağlık Mahallesi’ndeki vatandaşlara hizmet etmeye başladıklarını ifade etti. Açılışa katılan herkese teşekkür eden Yıldırım, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e de katılımından dolayı ayrıca teşekkür etti. Konuşmaların ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Dün saat 13.00’da gerçekleştirilen açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, okul müdürleri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Haber / Kübra ÖZAYDIN