4 işyerini soydu, kayıplara karıştı

Çerkezköy’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezine giren kişi ya da kişiler, binanın 4’üncü katındaki 4 işyerine girerek bilgisayar ve nakit paraları çalarak kayıplara karıştı.

GÜNDEM 3.01.2014 18:15:00 0
4 işyerini soydu, kayıplara karıştı
 HAREKET SENSÖRLÜ LAMBALARI DEVRE DIŞI BIRAKTI
 
Olay dün sabah erken saatlerde meydana geldi. İddiaya göre Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Çerkezköy İş Merkezi’ne giren kişi ya da kişiler, binanın dördüncü katına çıktı. İlk olarak hareket sensörlü lambaları devre dışı bırakan uyanık hırsız ya da hırsızlar, daha sonra koridoru gören güvenlik kamerasını tavana çevirdi. 4’üncü katta bulunan işyerlerinin kapılarının göbeklerini kırarak içeri giren hırsız ya da hırsızlar, işyerlerind ebulunan nakit para ve bilgisayarlarla birlikte güvenlik kamerasının kayıt cihasını da çalarak kayıplara karıştı.
 
PARMAK İZİNE RASTLANMADI
 
Sabah iş merkezine gelen ve karşılaştıkları manzara karşısında şok olan işyeri sahipleri durumu hemen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, 4 işyerinde de herhangi bir parmak izine rastlayamadı. Çalınan bilgisayar ve nakit paralardan çok bilgisayarlarında kayıtlı bilgilerin gitmesine üzüldüklerini ifade eden işyeri sahipleri, hırsız ya da hırsızların en kısa sürede yakalanmasını temenni etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ