Ertem, “Her zaman polismizin yanında olduk”

Çerkezköy Belediyesi ihale yolu ile kiraladığı 5 aracı, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis etti.

GÜNDEM 3.01.2014 17:21:00 0
Ertem, “Her zaman polismizin yanında olduk”
 TÜM KURUM VE KURULUŞLARLA UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ
 
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 5 yeni adet araç tahsis eden Çerkezköy Belediyesi, 2 adet Renault Clio Symbol marka ve 3 adet Ford Connect marka aracı anahtarları ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 5 araç tahsis ettiklerini söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, 1 Ocak itibari ile araçları teslim ettiklerini ifade etti. Çerkezköy Belediyesi olarak, ilçeyi geliştirmek ve büyütmek için tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalıştıklarının altını çizen Ali Ertem, “Bu çerçevede elimizdeki kaynakları en etkin biçimde kullanarak, kurumlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
 
Çerkezköylülerin, can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla 7/24 görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tüm vatandaşlar adına teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Ertem, “Biz Çerkezköy Belediyesi olarak her zaman polisimizin yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. Hizmet araçlarının Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine görevlerinde başarılar diledi.
 
DAHA ETKİN VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE HİZMET VERECEÐİZ
 
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise tahsis edilen beş araç için Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, emniyet birimlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde Çerkezköy halkına hizmet vereceğini dile getirdi.
 
Haber / Gökhan YILMAZ