Günşen, “Gece gündüz çalışıyorum”

AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Ahmet Günşen, Edirne'nin hak ettiği yerel yönetim hizmetlerinden eksiksiz yararlanması için Gece Gündüz çalıştığını ve çalışmaya devam edeceğini bildirdi.

SİYASET 2.01.2014 15:12:00 0
Günşen, “Gece gündüz çalışıyorum”
 EN ÖNEMLİ KENTLERDEN BİRİNDE YAŞIYORUZ
AK Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Ahmet Günşen, yaptığı yazılı açıklamada, yeni yılın ilk günlerinde Esentepe ve Şükrüpaşa mahallerinde ev ziyaretlerinde bulunduğunu belirtti. Edirne'nin hak ettiği yere AK Parti ile geleceğini ifade eden Günşen, "Ülkemizin en güzel, en önemli kentlerinden birinde yaşıyoruz. Kentimiz, her adımı tarih kokan, yıllarca Osmanlı'ya başkentlik yapmış, Türkiye'nin aydınlık yüzü ve ülkemizin Avrupa'ya açılan en önemli kapısıdır” dedi.
 
EDİRNE BALKANLARIN GÖZDESİDİR
Edirne’nin bu özelliği ile hem Trakya'nın hem de Balkanlar'ın gözdesi ve en önemli merkezi olacağının altını çizen Ahmet Günşen, “Edirne'de yaşayan, Edirneli bir cumhuriyet aydını ve bir bilim insanı olarak kentin sorunlarını ve bu sorunların nasıl çözüleceğini iyi biliyorum. Edirne'nin hak ettiği yerel yönetim hizmetlerinden eksiksiz bir şekilde yararlanması için gece gündüz çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim" dedi.
Haber / Emine LALE