Dumanlar, “Bizde siyaset yok”

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Şükrü Dumanlar, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Hikmet İşçan, İstasyon Mahalle Muhtarı İsmail Sencar ve Fevzip

GÜNDEM 31.12.2013 19:48:00 0
Dumanlar, “Bizde siyaset yok”
 BİZDE HALKA VE HAKKA HİZMET VAR
 
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın plaket vererek kendilerini onure ettiğini söyleyen Şükrü Dumanlar, “İlçemiz Kaymakamı Metin Kubilay önceki gün derneğimizi ziyaret tetti. 30 yıldır muhtarlık yapan Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Ali Pektaş’a, 15 yıldır görev yapan Gazi Osman Paşa Mahallesi Eski Muhtarı Necmi Evirgen ve İstasyon Mahallesi Muhtarı İsmail Sencar’a, 10 yıldır görev yapan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşçan’a ve 20 yıldır bu görevi yapan şahsıma plaket takdim etti. Bizlere gösterdiği alakadan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yıllardır Çerkezköylülerin dileklerini idari kadrolara ilettik. Bizde siyaset yok. Halka ve hakka hizmet var. Bu anlamda bize belge veren ilk kaymakam Metin Kubilay oldu” dedi.
 
51 YAŞINDA MAHALLE MUHTARI OLDUM
 
Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Ali Pektaş da 30 yıllık muhtarlık hayatı boyunca en anlamlı ödülünü aldığını söyledi. 51 yaşında mahalle muhtarı olduğunu kaydeden Ali Pektaş, muhtarlık görevini 30 yıldır alnının akıyla yerine getirmeye gayret ettiğini dile getirdi. Kaymakam Metin Kubilay’ın kendilerini onure ettiğini söyleyen Pektaş, “Kaymakamımızın bu hareketi bizi çok mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. 30 Mart’ta yapılacak muhtarlık seçimlerinde hastalığı nedeniyle aday olmayacağını sözlerine ekleyen Ali Pektaş, “30 yıllık görevim boyunca benden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
SEÇİMLERDE YİNE ADAYIZ
 
Kaymakamı Metin Kubilay’a verdiği plaketler için teşekkür eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşçan, 2014 muhtarlık seçimlerinde de aday olacağını söyledi. Kaymakam Kubilay’ın Çerkezköy’e gelmesinin ardından kısa süre içinde muhtarlarla iyi diyalog kurduğunu kaydeden İstasyon Mahallesi Muhtarı İsmail Sencar, “Kaymakam Kubilay’ın aktif birisi olduğunu biliyoruz. İnşallah uzun yıllar kendisi ile birlikte çalışma fırsatımız olur” dedi. Sencar, 2014’ün kendisine, ailesine ve bütün Çerkezköylülere hayırlar getirmesini diledi. Ali Pektaş’ın haricindeki 4 muhtar da yaptıkları açıklamada 30 Mart 2014’te yapılacak muhtarlık seçimlerinde aday olacaklarını ifade etti.
 
Haber / Gökhan YILMAZ