Kubilay, “İdarecilik, hizmete talip olmaktır”

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçedeki kamu kurum ve kuruluş amirlerinin katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıda vatandaşa hizmet odaklı bir yönetim anlayışına sahip olduklarını ifade etti.

GÜNDEM 31.12.2013 15:44:00 0
Kubilay, “İdarecilik, hizmete talip olmaktır”
 VATANDAŞLARIN ŞİKAYETLERİNİ SABIRLA DİNLEYİN
Toplantıda yaptığı konuşmada amaçlarının tüm kamu kurum ve kuruluşlarında yönetimin iyileştirilmesi ile ilgili örnek uygulamaları çoğaltmak olduğunun altını çizen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “İdarecilik hizmete talip olunarak seçilen bir meslektir” dedi. Kaymakam Kubilay, kurum amirlerine vatandaşların her türlü istek ve şikâyetlerini sabırla dinlemeleri hususunda duyarlı olmaları talimatını verdi.
 
KAMU GÖREVLİLERİNİN YENİ YILINI KUTLADI
Konuşmasına ‘Halkla ilişkiler’in önemine dikkat çekerek devam eden Kaymakam Metin Kubilay, “Tüm Kamu görevlilerinin, hizmet almaya gelen vatandaşa, güler yüz, sıcak alaka göstererek vatandaşa iyi davranması gereklidir” diye konuştu. Kaymakam Metin Kubilay, başta daire amirleri olmak üzere 2013 yılında yapılan hizmetlerde emeği geçen tüm kamu görevlilerine teşekkür etti. Tüm kamu görevlilerinin yeni yıllarını da tebrik eden Metin Kubilay, “Emeği geçen herkese 2014 yılında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.
Haber / Gökhan YILMAZ