Ordulular hamsi şöleninde buluştu

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 1. Geleneksel Hamsi Şöleni önceki gün saat 12.00’da dernek binasında gerçekleştirdi.

GÜNDEM 30.12.2013 20:30:00 0
Ordulular hamsi şöleninde buluştu
 GELENEKSEL HALE GETİRECEÐİZ
 
1’inci Hamsi Şöleni programına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Kapaklıspor Başkanı Bilal Tokuç, muhtarlar, dernek başkanları ile çok sayıda Ordulu katıldı. Programa olan yoğun katılımın kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin, “1.Geleneksel Hamsi Şölenimizi kendi aramızda birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için yaptık.  Katılımın çok olması bizi sevindirdi. Akrabalar, arkadaşlar birbirleri ile buluştu. Bu şölenimizi gelecek yıldan itibaren geleneksel hale getireceğiz.  Sponsora ihtiyaç duymadan dernek üyelerimiz ile birlikte bugünü gerçekleştirdik. Şölenimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
HAMSİ KEYFİNİ AYAKTA YAŞADILAR
 
Programa katılarak konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Bugün Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlemiş olduğu 1.Hamsi Şöleninin herkese hayırlı olmasını diliyorum. Bu gibi etkinlikler derneklerin kaynaşmasına vesile oluyor. Bu programı düzenleyen Dernek üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından 300 kilogram hamsi, uzunca kurulan ızgaralara konularak pişirildi. Yazdan kalan havada ızgara hamsi yiyen vatandaşlar oturacak yer bulamayınca hamsi keyfini ayakta yaşadılar. Şölen canlı müzik ve kemençe eşliğinde devam etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ