Mandalı’dan, Yaşar Kuş’a tam destek

12 Ocak’ta yapılacak olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimleri kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Yaşar Kuş, son olarak Kapaklı’

GÜNDEM 30.12.2013 14:01:00 0
Mandalı’dan, Yaşar Kuş’a tam destek
 YOÐUN TALEP ÜZERİNE 5’İNCİ KEZ ADAY OLDUM
 
Hayırlısı kim ise onun seçilmesini temenni eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilçiler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, “Allah kimi nasip ederse o sandıktan çıksın. 15 yıldır oda başkanı olarak bölgemiz şoför esnafına hizmet veriyorum. Odamıza dönemimde kendi binası olan bir bina kazandırdık. Yoğun talep üzerine 5’inci kez yeniden aday oldum. Bu dönem çok daha farklı hizmetlere imza atacağız. Biz sizlerle bir bütünüz. Bugüne kadar her zaman odanın ve üyelerin menfaatlerini ön planda tuttum” dedi. Kapaklılı şoför esnafından destek isteyen Yaşar Kuş, “Benim haricimde 2 aday daha var. Allah kimi nasip ederse o sandıktan çıksın” dedi ve diğer iki adaya da başarılar diledi. Yaşar Kuş, ziyarette kendisini yalnız bırakmayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya da teşekkür etti.
 
SORUNLARININ GİDERİLMESİ İÇİN NASIL ÇABA HARCADIÐINI GÖRÜYORUZ
 
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş’a seçimlerde başarılar dileyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ocak ayının ikinci haftası yapılacak şoförler odası seçiminde 15 yıldır bu odada başarıyla başkanlık görevini yürüten Yaşar kardeşime başarılar dilerim” dedi. Yaşar Kuş’un deneyimli bir oda başkanı olduğuna dikkat çeken Mandalı, “Kendisinin şoför esnafının sorunlarının giderilmesi için nasıl çaba harçadığını görüyoruz. Tekrar seçilmesi halinde çok güzel hizmetlere imza atacaktır” dedi.
 
HİZMETLERİ EKSİKSİZ VERECEÐİZ
 
Kapaklı’nın ilçe olduğunu anımsatan Başkan İrfan Mandalı, “2015 itibariyle ilçemizde de şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası kurulacak. İlçe olmamız nedeniyle tüm odaların ilçemizde kurulması artık bir zaruret olmuştur. Odaların kurulmasıyla birlikte bize bağlanan Karaağaç, Pınarça, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Karlıkköy ve Uzunhacı köylerimize de hizmetleri eksiksiz vereceğiz”dedi. Program sonunda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, Kapaklılı şoför esnafı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ