Çerkezköy tiyatroya doyacak

Sinan Bengier’in hem senaristliğini hem de yönetmenliğini yaptığı “Bakar mısınız” adlı kabare oyunu 17 Ocak günü saat 20.00’da Halk Eğitimi Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.

GÜNDEM 30.12.2013 13:54:00 0
Çerkezköy tiyatroya doyacak
 İYİ FİKİR TİYATROSU OYUNCULARI SAHNE ALACAK
 
“Bakar mısınız?” adlı kabare oyununda, İyi Fikir Tiyatrosu oyuncuları sahne alacak. 17 Ocak Salı günü saat 20.00’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sergilenecek olan tiyatro oyunu Sinan Bengier tarafından yazılıp yönetildi. Bahse konu kabare oyununda İyi Fikir Tiyatrosu oyuncuları Umut Oğuz, Ferda Çakırel, Ayşegül Aktaş, Hilmi Erdem, Abdullah Uysal, Tolga Güleryüz, Tuncay Gürel, Suat İnal ve Suhendan Zehiroğlu sahne alacak.
 
BİR OYUN DA ÖÐRENCİLER İÇİN
 
Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde sahnelenecek olan “Bakar mısınız?” adlı oyun iki perde halinde oynanacak. Kabarenin dekoru Ahmet Kurban, kostüm tasarımı RTL sanat, ses ve ışığı Mustafa Ömeroğlu, şarkı sözleri Abdullah Uysal tarafından yapıldı. Oyunda, insanların günlük hayatta karşılaşabileceği toplumsal sorunlar iki perdede müzikal ve komedi unsurlarıyla ele alınıyor. İyi fikir Tiyatrosu aynı gün 13.00 ve 15.00’da “Sevgi Cemberi” adlı oyunu da Çerkezköylü öğrenciler için sahneleyecek.
 
Haber / Gökhan YILMAZ