Arkadaşını bıçaklayan şüpheli Çerkezköy’de yakalandı

Ergene’de ev arkadaşını kafasından bıçaklayan ve olay yerinden kaçan şüpheli, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak İlçe Jandarma Konutanlığı’na teslim edildi

GÜNDEM 27.12.2013 22:41:00 0
 Arkadaşını bıçaklayan şüpheli Çerkezköy’de yakalandı
KAFASINDAN BIÇAKLADI
 
İddiaya göre, Ergene’ye bağlı Velimeşe konutlarında aynı fabrikada çalışan ve aynı evi paylaşan 50 yaşındaki Numan A. ile Murat A. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Gece eve alkollü gelen Murat A. ile Numan A. arasında çıkan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Murat A. ekmek bıçağı ile ev arkadaşı Numan A.'yı kafasından bıçakladı. Kaşından ve alnından yaralanan Numan A. kanlar içinde yerde kalırken arkadaşını kafasından bıçaklayan Murat A. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
 
 
HASTANEYE KALDIRILDI
 
Aynı binada oturan komşuları, duydukları sesler üzerine durumu jandarma ve 112 ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Numan A. tedavi altına alındı. Şüpheli Murat A. ise Çerkezköy BSH Kavşağı’nda İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak jandarma ekiplerine teslim etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Gökhan TEKER