Yeni web sitesi kullanıma açıldı

Çerkezköy Belediyesi, www.cerkezkoy.bel.tr web adresinde hizmet veren internet sitesini yeniledi.

GÜNDEM 26.12.2013 17:10:00 0
 Yeni web sitesi kullanıma açıldı
BEĞENİLECEĞİNE İNANIYORUZ
 
Sitenin yeni halinin görsel olarak daha zengin ve hizmete erişimi açısından daha kullanışlı olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Yeni web sitemizin başta Çerkezköylüler olmak üzere tüm kullanıcılar tarafından beğenileceğine inanıyoruz. Çerkezköy Belediyesi’nin yeni internet sitesinin içeriği ve tasarımı yenilendi. Özellikle facebook, twitter gibi sosyal ağlar üzerinden bilgi paylaşımının gerçekleştirilebilmesi için özel butonlar yerleştirilerek halkımızın kullanımına açıldı” ifadelerini kullandı.
 
ZİYARETÇİLERİN TAKİBİ VE İSTATİSTİĞİ YAPILABİLECEK
 
Çerkezköy Belediyesi ile ilgili duyuruların artık internet sitesinde daha etkin bir şekilde gösterileceğini kaydeden yetkililer,
“Çerkezköy Belediyesi’nin e-imar, e-belediye, kent rehberi, vatandaş şikayet-önerileri, doğrudan teminler gibi konularda internet sitesi üzerinden daha önceden verdiği hizmetler yeni internet sitesinde yer almaya devam ediyor. Yeni web sitemizle, belediyemizi ziyaret eden kişilerin gün, hafta, ay ve içerik bazında takibi ve istatistikleri yapılabilecek. Bunların yanında farklı konularda anket çalışmaları yapılabilecek. Yeni web sitesinin beğenileceğine olan inancımız tamdır” dedi ve yeni internet sitesinin tüm Çerkezköy halkına hayırlı olmasını temenni etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ