Küçük, “Alnımız açık”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Musa Küçük, Muratlı’da partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.

GÜNDEM 25.12.2013 18:03:00 0
 Küçük, “Alnımız açık”
MHP'NİN FARKI ORTAYA ÇIKIYOR
 
Türkiye'nin her yerinde oylarını arttırdıklarını söyleyen Musa Küçük, “Türk milleti o manada bizi denedi ve partimizi her zaman destekler hale geldi. Bunun sebebi de seçilen belediye başkanlarımızın arsızlığı, hırsızlığı, namussuzluğu çıkmadı. 300'e yakın belediyemiz var. O kadar seçilmiş başkanlarımızın üzerine gitmelerine rağmen, yüzümüzü kızartacak hiç bir olayımız vuku bulmadı. İkincisi bizim belediye başkanlarımız, o ilçenin, o ilin geleceğine yönelik çok ciddi alt yapı yatırımları yapıyorlar. Belki ilk zamanda vatandaşlar bunun farkına varamıyorlar ama daha sonra o yatırımlar hizmete dönüşünce de MHP'nin farkı ortaya çıkıyor. MHP olarak alnımız açık" ifadelerini kullandı.
 
İSTEKLER BİTMİYOR
 
Türk milliyetçilerininsesinin daha gür çıkması için yerel seçimlerin çok önemli olduğunu söyleyen Küçük, "Televizyon kanalları kendi içinde birbirine düşünce, artık bu hırsızlık arsızlıklar ortaya çıkmaya başladı. Türkiye'de son 10 yıldır AK Parti iktidarı ile birlikte Sevr'de bizim reddettiğimiz, Mustafa Kemal Atatürk'le birlikte karış karış bu topraklarda savaşarak mücadelesini vermiş bağımsız bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin eyalet sistemi ile sonuna doğru gidiyoruz. Artık dil de, devlet de, coğrafya da ayrı istiyorlar. Bunu da açık açık söylüyorlar. Yetmez bunu da verecek, yetmez onu da vereceksin. İş o noktaya doğru gidiyor, istekler bitmiyor. Bu yüzden bu seçimde Türk milleti bu iktidara iyi bir tokat atmalıdır ki ‘ben ne yapıyorum’ diye kendine gelmelidir. Biz Muratlı'da, Trabzon'da, Muğla'da bu tokadı vuramazsak, Diyarbakır'daki vatandaşımızdan bir şey bekleyemeyiz” dedi.
 
YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI
 
MHP olarak güçlerinin yettiğince 2014 yerel seçimlerine asılacaklarını dile getiren MYK Üyesi Küçük, "Bizim burada alacağımız bir belediye, Türkiye açısından çok önemlidir. Burada yaşayan vatandaşlar partimize oluk oluk akmaya başladı. Burada partili arkadaşlarımıza da büyük iş düşüyor. Aday tercihi çok önemlidir. Kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakıp sahaya inmek gereklidir. MHP bu seçimlerde başarılı olmak zorundadır" açıklamalarında bulundu. Musa Küçük, konuşmasının ardından partiye yeni katılanlara rozetlerini taktı.
 
Haber / Asim YAVUZ