3 ilçenin akademik profili bu sınavla görülecek

Çerkezköy FEM Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı, Çerkezköy Fen Bilimleri Dershanesi Müdürü Yılmaz Şanlı ve Çerkezköy Final Dergisi Dershanesi Müdürü Yüksel Culfa dün saat 15.00’da FEM Dersha

GÜNDEM 25.12.2013 17:54:00 0
 3 ilçenin akademik profili bu sınavla görülecek
OKUL TAHSİSİ YAPILDI
 
11-12 Ocak 2014 tarihlerinde Çerkezköy, Saray ve Kapaklı genelinde ücretsiz ödüllü seviye belirleme sınavı yapılacağını belirten Çerkezköy Final Dergisi Dershanesi Müdürü Yüksel Culfa, “Çerkezköy ve Kapaklı Milli Eğitim Müdürlüğü’nden, gerçekleştirilecek sınav kapsamında gerekli okul tahsisi yapıldı. 11 Ocak 2014 tarihinde Çerkezköy Nurullah Narin İlköğretim ve Kapaklı Gazi İlköğretim Okulu’nda 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerimiz; 12 Ocak 2014 tarihinde de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi’nde lise öğrencilerimiz sınava girebilecek” dedi.  
 
SINAV 4 SEANSTA YAPILACAK
 
Seviye belirleme sınavına katılmak isteyen öğrencilerin dershane şubelerinden başvuru yapabileceğini kaydeden Culha, “İsteyen öğrencilerimiz de www.sonsbs.com adresinden başvuru yapabilecek. Öğrencilerimiz bu sınava girerek başarı derecelerini görebilecek” dedi. Sınavın 4 seans halinde yapılacağını belirten Culha, “1’inci seans saat 09.00’da, 2’nci seans saat 11.00’da, 3’üncü seans saat 13.30’da ve 4’üncü seans da saat 15.30’da yapılacak” diye konuştu.
 
7 BİN ÖĞRENCİNİN KATILIMINI BEKLİYORUZ
 
Sınava giren bütün öğrencilerin ödüllendirileceğini ifade eden Çerkezköy FEM Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı ise “Sınava giren tüm öğrencilerimize indirimli kayıt imkânı tanınacak. Dereceye giren öğrencilerimize çeşitli oranlarda burslar verilecek” dedi. Sınava yaklaşık 7 bin öğrencinin katılmasını beklediklerini söyleyen Avcı, “Çerkezköy’de faaliyet gösteren en iyi üç dershane bir araya geldiği için, sınava giren öğrencilerin gerçek başarı seviyesini görebileceğini düşünüyorum. Sınav hem bizim, hem Milli Eğitim, hem de Çerkezköy halkı için büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.
 
SINAVA GİREN HERKES ÖDÜL KAZANACAK
 
Üç dershanenin ortaklaşa organize ettiği sınavın tarafsız bir sınav olacağını söyleyen Çerkezköy Fen Bilimleri Dershanesi Müdürü Yılmaz Şanlı, “Sınava giren herkes ödül kazanacak. İndirim almaya hak kazanacak. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’ın akademik profilini görebilmek adına oldukça güzel bir sınav olacağına inanıyorum” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ