Pazar esnafına “örnek” gösterildi

Çorlu Salıpazarı'nda örnek çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin takdirini kazanan pazar esnafı Sinan Ertaş, Çorlu Belediyesi ve Çorlu Pazarcılar Odası tarafından ödüllendirildi.

GÜNDEM 25.12.2013 16:05:00 0
 Pazar esnafına “örnek” gösterildi
MAHALLE SAKİNLERİNİN TAKDİRİNİ KAZANDI
 
Salıpazarı'nda faaliyet gösteren pazar esnafı Sinan Ertaş, ürünlerini sattığı tezgâhlarını özenle düzenlemesi, müşterileriyle iyi ilişkiler kurması ve hem kendi hem de civarda faaliyet gösteren esnafların çöplerini düzenli olarak toplaması sebebiyle sokak ve mahalle sakinlerinin takdirini kazandı. Pazar esnafı Sinan Ertaş'ın çalışmalarını büyük beğeniyle takip eden vatandaşlar, bu durumu Çorlu Belediyesi ve Çorlu Pazarcılar Odası'na bildirdiler. İşine gösterdiği özen Çorlu Zabıtası tarafından da gözlemlenen Ertaş, Salıpazarı'nda düzenlenen törenle ödüllendirildi.
 
PLAKET VERİLDİ
 
Pazar esnafı Sinan Ertaş'a teşekkür plaketi takdim eden Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, "İşine gösterdiği özen ile vatandaşlarımızın takdirini kazanan ve diğer pazar esnafına örnek olan Sinan Ertaş'ı kutluyor ve Belediye Başkanımız Ünal Baysan adına kendisine bu teşekkür plaketini takdim ediyorum. Başarılı çalışmalarının diğer pazar esnafı tarafından da örnek alınarak uygulanmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
 
Haber / Gökhan TEKER
Ödül töreninde Çorlu Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir, Zabıta Müdürü Birol Uçar, zabıta personeli ve Salıpazarı esnafı katıldı.