Ertem, “Herşey ak parti’yi zayıflatmak için”

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı dün saat 16.00’da Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyarete etti.

GÜNDEM 23.12.2013 20:05:00 0
 Ertem, “Herşey ak parti’yi zayıflatmak için”
HERŞEY AK PARTİ’Yİ ZAYIFLATMAK İÇİN
 
Ziyarette 2014 yerel sçeimleri kapsamında kooperatif üyelerinden destek isteyen AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, burada Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz Arat, AK Parti heyetine teşekkür etti. Son bir buçuk yıldır yaşanan olayların Türkiye’nin istikrarına ve gelişmesine vurulan darbe olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, yapılanların AK Parti’yi zayıf düşürmek adına yapıldığını kaydetti.
 
 
BİRİLERİNİN MENFAATİNE DOKUNDU
 
Son günlerde yaşanan olayların, Recep Tayyip Erdoğan’sız bir AK Parti yaratmak için tezgahlandığını öne süren Ali Ertem, “Güçlü bir Türkiye olduğumuzda ve birilerinin menfaatine dokunulduğunda bazı güçler birleşip eylemlere başvuruyorlar” ifadelerini kullandı. 2014 yerel seçimlerinin 1 Belediye Başkanı ve 33 Meclis Üyesi seçimi olmadığını kaydeden Ertem, “Bu Türkiye’nin geleceğine, istikrarına yönelik bir seçim olacaktır” dedi. 
 
MESELERİMİZİ EL ELE VEREREK ÇÖZECEÐİMİZE İNANIYORUM
 
AK Parti heyeti daha sonra Çerkezköy 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsçüler ve Otobüsçüleri Taşıyıcıları Kooperatifi’ni ziyaret etti. AK Partililer burada ise Dernek Başkanı İlhami Yörük tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı İlhami Yörük, AK Parti heyetine yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ara vermesine rağmen 10 senedir kooperatifin başkanlığını yürütmekte olduğunu söyleyen İlhami Yörük, “Bugüne kadar mevcut meselerimizi çözdüğümüz gibi bundan sonrada meselerimizi el ele vererek çözeceğimize inanıyorum” diye konuştu.
 
Haber / Asim YAVUZ