Polis mazot hırsızlarına göz açtırmıyor

Kapaklı’da önceki gün bir kamyondan hortum ve damacana ile mazot çaldığı tespit edilen 4 şüpheli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

GÜNDEM 23.12.2013 18:03:00 0
 Polis mazot hırsızlarına göz açtırmıyor
ARAÇTAN HORTUM VE MAZOT DOLU DAMACANA ÇIKTI
 
Olay önceki gün saat 02.30 sıralarında meudana geldi. İddiaya göre Kapaklı Yıldızkent mevkiinde 4 şahsın damacana su çaldığı şeklindeki ihbar üzerine harekete geçen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Karakol ekipleri, olay yerinde herhangi bir şahsa rastlamadı. Çevrede geniş çaplı arama başlatan ekipler, kısa süre içinde ihbarcının tarifine uyan beyaz renki renault marka aracı durdurdu. Araçtan 4 şüphelinin yanı sıra hortum ve mazot dolu 19 litrelik damacana çıktı.
 
 
TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR
 
İfadeleri alınmak üzere Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen A.B., M.B., B.Ç. ve H.G. Suçlarını itiraf etti. 34 GTV 10 plakalı beyaz renkli renault marka araçla, 59 ZL 133 plakalı kamyonetten mazot çaldıkları iddia edilen 4 şüphelinin, daha önce de bir inşaattan demir çalma olaylarına karıştıkları tespit edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ