Taksim Çiğköfte hizmete açıldı

Kapaklı’nın Bahçelievler Mahallesi’nde açılışı yapılan Taksim Çiğ Köfte Salonu, dün saat 13.30’da gerçekleştirilen törenle hizmete başladı.

GÜNDEM 22.12.2013 16:20:00 0
 Taksim Çiğköfte hizmete açıldı
KAPAKLI GELİŞEN BİR İLÇE
 
Taksim Çiğ Köfte Salonu Kapaklı’da hizmet vermeye başladı. Açılış törenine katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ilçenin her geçen gün büyüyüp geliştiğine işaret etti. Mandalı, “1986’da Kapaklı’nın nüfusu 3 bindi. Belediye Başkanı olduğumda Kapaklı’nın nüfusu 30 bin oldu. İlçemizin nüfusu bu gün 85 binin üzerindedir. Beş köyün ilçemize bağlanması ve Tekirdağ’ın büyükşehir olması Kapaklı’nın hızlı bir şekilde gelişmesini sağlamaya başladı. Yoğun göç akışı beraberinde işyerlerinin açılmasını sağlıyor. Taksim Çiğköfte Salonu’nu açan Zuhal Gözen kardeşime işinde başarılar diliyor, iş yerinin kendisine ve Kapaklı halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
 
HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ
 
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve işletmeci Zuhal Gözen tarafından kurdelesi kesilen iş yerinde programa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. İşletmeciliğini Zuhal Gözen’in yaptığı Taksim Çiğ Köfte Salonu’nda, dürüm çiğköfte, porsiyon çiğköfte, bardak mısır ve dondurma türü ürünler yer alıyor. Bahçelievler Mahallesi Beyazıt Caddesi’nde hizmete açılan iş yerinin açılış törenine çok sayıda vatandaş katıldı.   
 
Haber / Asim YAVUZ