Mandalı, “Herşey Kapaklı için”

Kapaklı Belediyesi bir yanında ilçenin muhtelif noktalarında kaldırım yenileme çalışmalarını yaparken, bir yandan da ilçe halkını farklı hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor.

GÜNDEM 20.12.2013 16:56:00 0
 Mandalı, “Herşey Kapaklı için”
KALDIRIMLAR IŞIKLANDIRILIYOR
 
Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin birçok yerinde asfalt ve betonyol yapım-onarım çalışmalarını tamamladı. Son zamanlarda kaldırım yenileme çalışmalarına ağırlık veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir yandan da bölgede daha önce benzeri görülmemiş bir çalışmaya imza atıyor. İlçe girişinde ve Cumhuriyet Mahallesi’nde dekoratif aydınlatma direkleri ile Kapaklı’ya modern bir görünüm kazandırma gayretinde olan ekiipler, şimdi de kaldırımları ışıklandırıyor.
 
HALK ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
 
Kaldırım ışıklandırma çalışmaları kapsamında İsmetpaşa Mahallesi’ni pilot bölge olarak seçen Kapaklı Belediyesi ekipleri, Cumhuriyet Caddesi ve Gaziosmanpaşa Caddesi’nde bir yandan mevcut kaldırımları yenilerken, bir yandan da yenilenen kaldırımları ışıklandırıyor. Engelli standartlarına göre yenilenen modern kaldırımlar halk tarafından da büyük beğeni topluyor.
 
YOL YA DA KALDIRIM YAPMAK BELEDİYENİN ASLİ GÖREVİDİR
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yol, kaldırım, altyapı çalışmalarını yapmak belediyelerin asli görevidir. Fakat bir belediyeyi diğerinden ayıran bu çalışmaları nasıl ve ne kadar başarılı gerçekleştirdiğidir. Biz Kapaklı’da bir yandan altyapı ve üstyapı çalışmaları kapsamında herhangi bir eksiklik kalmaması için gayret gösterirken, bir yandan da eksiklerini giderdiğimiz ilçemizin daha modern bir görünüm kazanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
 
İLÇE GENELİNDE DEVAM EDECEK
 
Kaldırım yenileme çalışmalarının periyodik olarak ilçe genelinde devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı halkı herşeyin engüzeline en iyisine layıktır. Biz belediye olarak bunun bilincindeyiz. Bu çerçevede en iyi en modern projeleri ilçemizde hayata geçirme gayreti içindeyiz. Halkımızın teveccüh göstermesi ve tekrar göreve seçilmemiz halinde bu yolda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Herşey Kapaklı için” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ