Şahin, “Takdir üyelerimizindir”

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı için adaylığını ilk açıklayan isim olan Recep Şahin, seçim çalışmaları çerçevesinde dün saat 14.00’da da S.S. Çe

GÜNDEM 19.12.2013 19:37:00 0
 Şahin, “Takdir üyelerimizindir”
İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ
 
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri öncesinde başkan adaylığını açıkladığını kaydeden rEcep Şahin, “Takdir üyelerimizindir. Bizler gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde yapmak istediklerimizi anlatıyoruz” dedi. Çerkezköy’deki şoför esnafına en iyi hizmeti sunabilmek için yola çıktıklarını kaydeden Şahin, “Aldığımız kesin olmayan haberlere göre Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimleri 5 Ocak’ta Lemar Düğün Salonu’nda yapılacak” dedi. Menfaatçi değil, hedefi olan kişilerle yönetime geleceklerini iddia eden Şahin, “İnce eleyip sık dokuyoruz. Odanın bütçesini bilmeden neler yapacağımıza dair açıklamalarda bulunmak istemiyoruz” dedi. Göreve gelmeleri halinde ilk işlerinin resmi kurumlarla görüşüp ilçedeki trafik karmaşasını ve esnafın devir teslim işlemlerini çözmek olacağını ifade eden Şahin, “Bazı üyelerimiz, S ve T plakalarını devredemediklerini söylüyor. Belediye ve emniyet ile görüşüp bu sorunu çözemeye gayret edeceğiz” diye konuştu.
 
ÇIKMIŞ OLDUĞUNUZ BU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat, Recep Şahin’e, “Odamızın aidatları giderleri karşılamıyor. Sizler odaya ne gibi getiri getireceksiniz?” şeklinde soru sordu. Odaya hizmet salonu ve sosyal tesis kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Şahin, “Ağır araçlara göre kurtarıcı almayı düşünüyoruz. Muhasebe sıkıntılarımız var. Muhasebeci ile anlaşıp direk oda olarak kendi bünyemizde muhasebe departmanı oluşturacağız. Yani tüm üyelerimizin muhasebe işlemlerini oda olarak biz gerçekleştireceğiz” dedi. Başarmanın ilk adımının başlamak olduğunu söyleyen Yılmaz Arat ise “Ben de sizlere çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Sizler şoför esnafını dinleyerek, kendi projelerinizi anlatacaksınız. Onlar da kendi menfaatlerini en iyi düşünen ve en iyi hizmeti yapacak başkanı seçeceklerdir”ifadelerini kullandı.
 
KURTARICININ EKSİKLİĞİNİ HİSSEDİYORUZ
 
Yaklaşık 10 yıl evvel servis ve personel taşımacılığının çok az olduğunu kaydeden Yılmaz Arat, “İlçenin gelişmesi ile birlikte taşıyıcıların sayısı da arttı. Odanızda yüzde 10 kamyoncu esnafı var. Biz kamyoncular olarak yolda araçlarımız arızalandığı zaman araçlarımızı kurtaracak bir kurtarıcının eksikliğini hissediyoruz. Göreve gelecek başkandan bu konu ile ilgili detaylı bir çalışma yapmasını bekliyoru” dedi. Recep Şahin ve Dernek üyeleri daha sonra Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar kooperatifine kayıtlı üyeler ile bir araya geldi. Esnafa kendisini tanıtan Şahin, ardından üyelere seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.
 
Haber / Gökhan YILMAZ