Mandalı, “Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır”

Kapaklı Belediyesi tarafından eğitime destek adı altında ilçe sınırları içinde eğitim-öğretim veren okullara yapılan yardım ve hizmetler tüm hızıyla devem ediyor.

GÜNDEM 18.12.2013 15:00:00 0
 Mandalı, “Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır”
OKUL DUVARINA LED PANEL YERLEŞTİRİLDİ
 
Kapaklı Belediyesi, son olarak İrfan Fatma Mandalı İlköğretimokulu'na 48x256 cm ölçülerinde usb girişi ile veri aktarılabilen Led Panel Sistemi yerleştirdi. Led Panel’de tarih, saat, hava sıcaklığı, önemli gün ve haftalar ile okuldaki duyuruların yayınlanabileceğini ifade eden Kapaklı Belediyesi yetkilileri, bunun yanında Belediye Hizmet binasında yer alan Halk Eğitim Merkezi Dikiş Nakış Kursu'na da buhar kazanlı ütü ve ütü masası verildiğini dile getirdi.     
 
EĞİTİME DESTEK, SOSYAL BELEDİYECİLİÐİN OLMAZSA OLMAZLARINDANDIR
 
Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da eğitime destek çerçevesinde okullara yarım etmeye devam edeceklerini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Eğitime destek, Sosyal belediyeciliğin olmazsa olmazlarındandır. Bu çerçevede asli görevimiz olan alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyeciliğin gereklerini de yerine getirme gayreti içindeyiz. Dün olduğu gibi bugün de tüm eğitim kurumlarımızın yanındayız” dedi.
 
ÇOCUKLARIMIZ ÜLKEMİZİN GELECEÐİDİR
 
Kapaklı Belediyesi olarak eğitime ayrı önem verdiklerine vurgu yapan Başkan Mandalı, “Yarınımızın teminatı çocuklarımız ve aldıkları
eğitim bizler için son derece önemlidir. Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir. Onlara destek vermek bizleri mutlu etmektedir. Biz eğitime yapılan her türlü yardımın aslında ülke geleceğine yapılan yatırım olduğunun bilincindeyiz. İlçemizde, bulunan tüm eğitim kurumlarına eşit mesafedeyiz. Tüm okullarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışmaktayız” açıklamalarında bulundu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ