Karagöz, “Çerkezköy’ü temsil edebilmek isterdik”

Bursa’da geçtiğimiz hafta Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Türkiye Futsal Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri turnuva

GÜNDEM 17.12.2013 18:13:00 0
 Karagöz, “Çerkezköy’ü temsil edebilmek isterdik”
TURNUVAYA 7 OYUNCU İLE KATILDIK
 
Dün saat 11.30’da Serkan Müjgan Karagöz Özel Eğitim ve Meslek Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Serkan Karagöz, Özel Sporcular Türkiye Futsal Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerine katıldıklarını belirterek, “Takımımızın başında Okul Müdür Yardımcısı Rızvan Öztürk ile Beden Eğitim Öğretmeni Levent Temelli vardı. Futbolcularımız beşer kişilik oynanan turnuvaya ikisi yedek yedi oyuncu ile katıldık” dedi. Karagöz, bir oyuncularının da sakatlığı nedeniyle turnuvaya katılamadığını kaydetti.
 
O DA OLSAYDI TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİNİ KAPTIRMAZDIK
 
Özel Sporcular Türkiye Futsal Şampiyonası’na ilk kez katıldıklarının altını çizen Serkan Karagöz, “17 ilden 25 takımın katıldığı bu turnuvada dördüncü olabilmek büyük bir başarıdır. Bu nedenle öğrencilerimizi kutluyorum. Onlarla gurur duyduk ve duymaya da devam edeceğiz” dedi. Turnuvada bir konunun kendilerini üzdüğünü söyleyen Karagöz, “Bu konunun tüm Çerkezköylüleri üzeceğini düşünüyorum. Biz bu şampiyonaya Çerkezköy’de engelliler kulübü olmadığı için buradan katılamıyoruz. Silivri’de bulunan bir engelli kulübü ile turnuvaya katılıyoruz. Onların adına yarışıyoruz. Bundan dolayı üzüntü duyduk. Neden bu turnuvada Çerkezköy de söz sahibi olmasın?” diye sordu. Oyunculardan birisinin sakat olmaması halinde Türkiye ikincisi olmalarının içten bile olmadığını söyleyen Karagöz, “Takımın en iyi oyuncusu Sabri hastalığı nedeniyle turnuvaya katılamadı. O da olsaydı Türkiye birinciliğini kaptırmazdık. Onun sıkıntısını yaşadık” dedi.
 
BAŞARILI SPORCULAR AYAKKABI İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
 
Bu gibi turnuvalarda Çerkezköy’ün adının duyurulabilmesi adına ilçede kulüp kurma adına girişimlerde bulunduklarını söyleyen Karagöz, “Serkan-Müjgan Karagöz Özel Eğitim Merkezi olarak bir spor kulübü kurmaya karar verdik. Bununla ilgili gerekli başvuruları yaptık. Bir dahaki şampiyonaya Çerkezköylüler olarak katılacağız. Bu da herkesi mutlu edecektir” dedi. Okul yönetimi başarılı öğrencileri birer çift ayakkabı ile ödüllendirdi. Şampiyonada elde ettikleri başarı ile okulu ve Çerkezköy’ü gururlandıran öğrencileri kutlayan Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, “Kulübümüzün kurulmasında Çerkezköylü iş adamlarının ve hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ