Çerkezköyspor’da düşüş devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta’da 12.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor deplasmanda Armutlu Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci

SPOR 16.12.2013 19:04:00 0
 Çerkezköyspor’da düşüş devam ediyor
Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çerkezköyspor Yalova deplasmanından istediği sonuçla dönemedi.
 
ÇERKEZKÖYSPOR ETKİLİ OLDU
Pazar günü Armutlu Sahası’nda saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Yaşanan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör değişikliği yapan Çerkezköyspor değişik bir sistemle karşılaşmaya çıkarken, rakibi karşısında da etkili hücumlar geliştirdi. İlk dakikalar karşılıklı ataklar ile geçerken, ilerleyen bölümlere doğru orta alanda daha kalabalık olan Çerkezköyspor rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi. Müsabakada dakikalar ilerledikçe Çerkezköyspor takımı Ogün ve Zülküf ile rakip kale önünde etkili olmaya çalışırken Ev sahibi takımı Erman ve Ferhat ile gol organizasyonları denedi.  İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre 0-0 sonuçlandı.
 
ÖNE GEÇTİ
İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde de Çerkezköyspor’un etkinliği ile sürdü. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklarla etkili olmaya çalışan Çerkezköyspor 65.dakikada öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta çaprazda topla buluşan Zülküf mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköyspor’u 1-0 öne geçirdi.
 
SKORU EŞİTLEDİ
Çerkezköyspor’un gelen golü ile toparlanmaya çalışan ev sahibi ekip geliştirdiği ataklarda beraberlik golü için yüklenmeye çalıştı. Ancak Çerkezköyspor savunması gelişen Armutlu Belediyespor ataklarında savunmada hata yapmadı. Ataklarını devam ettiren ev sahibi ekip karşılaşmanın 67.dakikasında beraberliği yakaladı. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Erman yerden düzgün vuruşla skoru eşitledi.
 
MAĞLUBİYET İLE AYRILDI
Beraberlik golünün ardından kendine gelen ev sahibi ekip ilk golden dört dakika sonra galibiyet golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında Ferhat topla buluştu. Kaleye uzak noktadan müthiş bir vuruş gerçekleştiren Ferhat Armutlu Belediyespor’u 2-1 öne geçirdi. Arka arkaya gelen iki golle birlikte skoru 2-1’e getiren ev sahibi ekip kalan dakikalarda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Rakibi karşısında oyundan düşmemeye çalışan Çerkezköyspor ise kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Rakip kaleyi abluka altına alan ev sahibi ekip istediği beraberlik golünü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Armutlu Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Çerkezköyspor bu mağlubiyet ile beş puanda kalırken,Armutlu Belediyespor ise puanını 25 yaparak ikinci sıradaki yerini korudu. 
 
Haber / Gökhan YILMAZ