Kapaklıspor kahvaltıda bir araya geldi

Kapaklıspor oyuncu ve yöneticileri Kapaklıspor-Ulaşspor maçı öncesinde Yahya Avcu’nun düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi. Aksu Cafe’de teknik kadro ve sporcular onuruna verilen kahvaltıda konuşa

SPOR 16.12.2013 18:59:00 0
 Kapaklıspor kahvaltıda bir araya geldi
Marmara Haber- Kapaklıspor, önceki gün oynayacağı Kapaklıspor-Ulaşspor maçına sabah kahvaltısında motive olarak çıktı.
 
SABIR ŞART
 
Aksu Cafe’de bir araya gelen teknik kadro ve sporcular Başkan İrfan Mandalı’nın konuşmasıyla motive oldu. Geçen haftayı bay geçmlerine rağmen üçüncü olduklarını belirten Mandalı, “Rahat bir futbol oynamanız adına kahvaltıda bir araya geldik. Kapaklıspor, Tekirdağ süper ligine yabancı bir takım değil. Tekrar Tekirdağ süper ligine çıkmak istiyorsanız sabırlı olmalısınız. Ben siyasette yakın dönemde bunu yaptım. Sabırla bekledim ve bu gün CHP ‘nın belediye başkan adayıyım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki sabreden insan mutlaka hedeflediği yerde olur.” Diye konuştu.
 
İLÇEYİ TEMSİL EDİYORSUNUZ-
 
Her spor karşılaşmasının üç sonucu olduğunu sözlerine ekleyen Mandalı, “Ya galibiyet ya mağlubiyet ya da beraberlik karşılaşmalardan çıkan sonuçlardır. Takım ruhunu sergilediğiniz takdirde galibiyeti mutlak elde edebilirsiniz.  Ulaş ile Kapaklı arasında bir kader birliğimiz var.  Ulaş’ın da ilçe olması gündeme taşınmıştı. Olamadılar. Kapaklı bunu başardı. Şimdi siz bir ilçenin takımısınız Ulaşspor ise mahalle takımı. Bunu da göz önünde bulundurarak maçta yapabileceğinizin en güzelini yapmalısınız.” İfadelerine yer verdi.
 
GALİP GELECEÐİNİZE İNANIYORUM
 
Kahvaltıda konuşan Kapaklıspor Başkanı Bilal Tokuç’a, takımdan başarı beklediklerini belirterek, “Maç öncesinde sizinle bir arada bulunarak maça moralli bir şekilde çıkmanızı diledik. Bunu sağlamak adına Yahya Avcu kardeşimizin onurunuza verdiği kahvaltı nedeniyle kendisine teşekkür ediyor, sizlere de galibiyetler diliyorum.” ifadelerini kullandı. Kapaklıspor basın sözcüsü Erol Buz ise, Kapaklıspor futbolcularının bu güne kadar en güzel futbolu ortaya koyduklarını, Ulaş Belediyespor karşılaşmasında güzel bir maça imza atacaklarına inandığını söyledi. 
 
Haber/Asim YAVUZ