İlk röpotajlarını Kaymakam Kubilay ile yaptılar

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçede eğitim-öğretim veren Zübeyde Hanım Anaokulu’nun minik öğrencilerine röportaj verdi.

GÜNDEM 16.12.2013 16:03:00 0
 İlk röpotajlarını Kaymakam Kubilay ile yaptılar
 
SORU YAĞMURUNA TUTTULAR
 
Zübeyde Hanım Anaokulu kendi bünyesinde “Bugünün Küçüğü”  adlı okul dergisi çıkarmaya çalışıyor. Minik öğrencilerin dergi için röportaj yapmak istedikleri ilk isim Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay oldu. Okul Müdürü Sebahat Uslu ve Anaokulu öğretmeni Sevgi Seda Kasap da minik öğrencilere ilk röportajlarında eşlik etti. Minikler röportaja kendilerini tanıtmakla başladı. Kendilerini tanıtan minikler daha sonra Kaymakam Kubilay’ı soru yağmuruna tuttu.
 
 EN ÇOK ÖNEMSEDİĞİNİZ ŞEY NEDİR?
 
Miniklerin “Çerkezköy’de en çok önemsediğiniz şey nedir?” sorusunu yanıtlayan Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy’de en önemli konunun genel anlamıyla eğitim olduğunu belirterek, “Çözüm olarak eğitimin hem niteliğini hem de niceliğini arttırmak istiyoruz” dedi. Minik misafirleri ile tek tek ilgilenen Kaymakam Kubilay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Kubilay röportaj sonunda çocuklara çikolata ikram etti.
 
Haber / GÖKHAN YILMAZ