Yeşil, “Sonuca saygılıyız”

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Efrahim Yeşil, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesini ziyaret etti. TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak tarafından karşılanan Yeşil, ziyaretin

GÜNDEM 11.12.2013 19:56:00 0
 Yeşil, “Sonuca saygılıyız”
AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Efrahim Yeşil yerel seçim çalışmaları kapsamında dün saat 15.00’da Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaret etti.
 
YARIŞIMIZ DEVAM EDİYOR
 
TMS’nin önemli sendikalardan biri olduğuna işaret eden Efrahim Yeşil, “Geç kalınmış bir ziyareti gerçekleştiriyorum. Yoğun programlarımız nedeni ile eski dostumu ziyaret etmek bu güne kaldı. Aday adaylığı sürecinde yarışımız devam ediyor. Son dönemece girdik. Adayın belirlenmesi konusunda son çalışmalar yapılıyor.  Çıkacak olan kararın Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 
YAN YOL KONUSUNDA SIKINTILAR YAŞANIR
 
Dört yıllık Büyükşehir tecrübesine sahip olduğunu sözlerine ekleyen Efrahim Yeşil, “Çerkezköy’de mahalli yönetim tarafından yapılmış olan hizmetlere sözümüz yok. Fakat, bazı alanlarda eksiklikler olduğunu da belirtmemiz gerekiyor. Mesela yapılmış olan terminal binası gayet güzel inşa edilmiş. Ne var ki yan yol konusunda sıkıntılar yaşanacağını tahmin ediyorum. Biz daha önce Veliköy’de pilot uygulama yaptık. Veliköy’ü yaptığımız çalışmalar sonucunda imar ve çevre uygulamaları bakımından iyi bir konuma taşıdık” dedi.
 
CHP TABANI  AK PARTİYE KAYAR
 
İrfan Mandalı’nın Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kapaklı Belediye Başkan Adayı olmasını değerlendiren Efrahim Yeşil, “Mandalı’nın mevcut potansiyeli hiçbir zaman küçümsenmemelidir. Ne var ki Mandalı’nın tepeden inme aday gösterilmesi CHP’nin aday adaylarının tepkisine neden olacaktır. Bundan da CHP tabanının AK Parti’ye yöneleceği sonucu çıkmaktadır” diye konuştu.
 
İMKÂNLAR BU ÖLÇÜDE
 
Hükümetin asgari ücret konusundaki tutumunun nasıl yorumlanması gerektiği sorusunu yanıtlayan Yeşil, “Asgari ücretin çok iyi olduğunu hiç kimse iddia edemez. Ama mevcut şartlar değerlendirildiğinde böyle bir sonucun ortay çıkması kaçınılmaz olmaktadır. İMF’ye olan borcun kapatılması çok kolay bir çalışmanın sonucu olmamıştır. Bu gibi büyük sonuçlar, asgari ücret ve benzeri tasarrufların bir sonucu olmuştur. Hükümetin bu konudaki tespiti elbette ki doğrudur” dedi.  Efrahim Yeşil’in ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirten Murat Koçak, “Çok önceden beri kendisini tanıdığım Efrahim Yeşil, hizmetleri ile bilinen bir arkadaşımız. Veliköy’de yaptığı hizmetler adından söz ettirir niteliktedir. Çerkezköy’e de yapılması gereken hizmetleri yapabilecek kapasitede olduğuna inanıyorum” dedi.
 
Haber / Gökhan YILMAZ