Dalgıç, “Ufuk açan projeler üretmeye devam edin”

Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrihan Aydın ve derneğin yeni Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Tekirdağ Belediyesi’ne ziyarette bulundu.

GÜNDEM 11.12.2013 17:42:00 0
 Dalgıç, “Ufuk açan projeler üretmeye devam edin”
BUGÜNE KADAR 25 PROJE GERÇEKLEŞTİRDİK
 
Tekirdağ Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç’ın da eşlik ettiği ziyarette Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ile görüşen Aydın Dernek çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdiler. Bugüne kadar 25 proje gerçekleştirdiklerini ayrıca Ankara Temsilciliği adı altında projeye imza attıklarını anlatan Emrihan Aydın, “Ankara’dan Tekirdağ’a konuşmacılar getirerek çeşitli seminerler yapacağız” dedi. Emirhan Aydın, 14 Aralık Cumartesi günü Çorlu’da yapılacak Kentsel Dönüşüm Zirvesi’ne Belediye Başkanı Adem Dalgıç’ı da davet etti.
 
 KATKI VERMEK İSTİYORUZ
 
Tekirdağ Belediyesi olarak projelere büyük önem verdiklerini belirten ve Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği’ni yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kutlayan Başkan Adem Dalgıç, “Sivil Toplum Kuruluşları ufuk açan projeler yapmaya devam etsinler. Sadece kendi alanlarında değil başka alanlarda da projeler gerçekleştirsinler. Biz de bu toplantıya sürece katkı vermek açısından ilgili arkadaşlarımızla beraber katılarak katkı vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Gökhan YILMAZ