Söndürmeyi unuttuğu mum hayatına mal oldu

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde tek katlı evde mumun devrilmesi sonucu çıkan yangında 41 yaşındaki Seçkin Ayral hayatını kaybetti.

GÜNDEM 10.12.2013 17:11:00 0
 Söndürmeyi unuttuğu mum hayatına mal oldu
EVİNDE MUM YAKARAK UYUYA KALDI
 
Olay, saat 03.45'te Keşan’da Aşağı Zaferiye Mahallesi Ahmet Gücüyener Caddesi Yıldız Sokak No 13 adresindeki tek katlı evde meydana geldi. Boyacılık yapıp, amatör olarak da gitar çalan Seçkin Ayral, tek başına oturduğu, ancak borcu nedeniyle elektriği kesik olan evinde mum yakarak uyuya kaldı. Bir süre sonra devrilen mum yangına neden oldu. Kısa sürede evi saran alevleri fark eden Ayral'ın komşuları, durumu itfaiye ve polise haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yoğun duman nedeniyle eve giremedi.
 
BİRİKMİŞ FATURALAR DİKKAT ÇEKTİ
 
Yangının kontrol altına alınmasının ardından içeriye giren ekipler, ön kapının sol tarafında Seçkin Ayral'ın yanmış cesedini buldu. Ayral'ın çıkmak için ön kapıya yöneldiği, ancak yangın nedeniyle çöken çatının altında kalarak yaşamını yitirdiği bildirildi. Evin elektrik sayacındaki mühür ile birikmiş faturalar dikkat çekti. Bekar olan ve evde tek başına yaşayan Seçkin Ayral'ın, annesi Nevriye ile babası Günay Ayral'ın 2009 yılında Keşan'a bağlı Küçükdoğanca Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybettikleri öğrenildi. Seçkin Ayral'ın cesedi, savcı ve polisin yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Gökhan TEKER