Ateşli, “Sorunları bir bir çözeceğiz”

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Şeref Ateşli, 'Bu bir nöbet değişimidir, bayrak yarışıdır. Nöbeti ve bayrağı devralıp hizmet yarışında yürümek

GÜNDEM 10.12.2013 15:12:00 0
 Ateşli, “Sorunları bir bir çözeceğiz”
KAYNAKLARI EN VERİMLİ ŞEKİLDE KULLANACAÐIZ
Uzunköprü'nün sorunlarını bildiğini kaydeden Ateşli, "Yaşayan her insanın ve toplumun sorunları olacaktır. Önemli olan sorunlara elbirliği ile köklü çözümler üretmektir. Ak Parti iktidarımız 12 yıldır bunu kararlı bir şekilde gerçekleştiriyor. Yeni dönemde, inşallah, Hükümetimizin icraatlarıyla koordineli biçimde; aktarılan kaynakları en verimli şekilde kullanarak, Milletvekillerimiz, Mülki İdaremiz, Partimiz, Muhtarlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve Belediyelerimizle uyum içinde, halkımızla daima iç içe çalışarak sorunlarımızı bir bir çözmenin gayretini devam ettireceğiz" diye konuştu.
 
İL GENEL MECLİSİ ÖNEMLİ ROLLER ÜSTLENECEK
Ateşli, Edirne'nin ve Uzunköprü'nün topyekün kalkınmasında üzerlerine düşen görevin bilincinde olarak, üretim ve hizmet sektörlerinin canlanması için ne gerekiyorsa İl Genel Meclisi Üyesi olduğu takdirde üzerine düşen görevi yapmanın azmini göstereceğini dile getirdi. Ateşli, "Rutin hizmetleri aksatmadan yürütürken, çok daha köklü ve büyük projelerin geliştirilip uygulanmasında İl Genel Meclisi önemli roller üstlenecek" dedi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ